Teşekkürler canımmseaBahAR topiğiniz aktif edildi, listelerinizi paylaşabilirsiniz.
İnşallah güzel yüreklimTeşekkür ederim.
Dilerim tüm yarışmacılarımız için kalıcı bir uyarı olur.
9.takım adına benSevgili kaptanlarım, diğer kaptanlarla fikir tartışmasını sağlıklı bir şekilde yapabilmeniz için bir konferans görüşmesi başlatacağız.
"Takımım adına ben ve yardımcım ya da sadece ben" şeklinde mesajlarınızı bir an önce iletin lütfen.
Yardımcı konusu eğer zorunlu ise eklensin lütfen. Ne kadar az kişi olursak o kadar iyi.
Konferans sistemini başlatalım bir an önce.
Benim ilk konum hazır.
not: eliniz değmişken, karar defterinde yazılı olan kadrolarda değişiklik varsa onu da iletin.
Baharcım konferans saatini önceden haber verirmisinSevgili kaptanlarım, diğer kaptanlarla fikir tartışmasını sağlıklı bir şekilde yapabilmeniz için bir konferans görüşmesi başlatacağız.
"Takımım adına ben ve yardımcım ya da sadece ben" şeklinde mesajlarınızı bir an önce iletin lütfen.
Yardımcı konusu eğer zorunlu ise eklensin lütfen. Ne kadar az kişi olursak o kadar iyi.
Benim ilk konum hazır.
not: eliniz değmişken, karar defterinde yazılı olan kadrolarda değişiklik varsa onu da iletin.
2.takım benSevgili kaptanlarım, diğer kaptanlarla fikir tartışmasını sağlıklı bir şekilde yapabilmeniz için bir konferans görüşmesi başlatacağız.
Benim ilk konum hazır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?