Yok 20:00 den sonra yapıldı 1 saat geçince site saatini 1 saat geri alıyor. Saatler alınmadı ya o yüzden. Ben mesela bu mesajı 23:16 da yazıyorum. Ama 1 saat dolunca 22:16 görünecek.Arkadaslar su an sehir disindayim yaklasik 77 mesaj var okuyamadim ama sonuclar 20 den once mi yapildi kural olarak saat 20.00 den sonra yapilir sonuclar 19.20 de hazirlanmisKanguru_ kaptanim her ne kadar butun takimlar bildirim yapsa da 20.00 beklenmeliydi
Ok anka kaptanim ben simdi teli elime ancak aldim 19.20 diye gorunceYok 20:00 den sonra yapıldı 1 saat geçince site saatini 1 saat geri alıyor. Saatler alınmadı ya o yüzden. Ben mesela bu mesajı 23:16 da yazıyorum. Ama 1 saat dolunca 22:16 görünecek.
Saat farkı nıye var kiOk anka kaptanim ben simdi teli elime ancak aldim 19.20 diye gorunce
Hic aklima gelmedi saat farki
Normalde saatler alınacaktı gerçekte alınmadı ama sitede otomatik alındı o sebeple.Saat farkı nıye var ki
Bızım Türkıyeyle aramızda ıkı saat var
Bendede 19.20 görünüyor
Bunu bılmıyordumNormalde saatler alınacaktı gerçekte alınmadı ama sitede otomatik alındı o sebeple.
Hayır canım. Bende de 1 saat geri görünüyor. Bizim takımda da 11:00 son saat spor bildirimi için de bu sebeple sorun yaşadık sonra tahmin ettim takip ettim çözdüm.Bunu bılmıyordum
Şuan sızde alınmış gıbımı saat gostergesı
Karıştı ıyıce dur şimdi bende ekran 21.51 dıyorHayır canım. Bende de 1 saat geri görünüyor. Bizim takımda da 11:00 son saat spor bildirimi için de bu sebeple sorun yaşadık sonra tahmin ettim takip ettim çözdüm.
Gerçek saatim mi 23:53. Yaa takımda konuşalım hadi zaten çok vukuat var bu günKarıştı ıyıce dur şimdi bende ekran 21.51 dıyor
Senın saatın kaç şimdi
bence bu konuda baharlada konuştuktan sonra liste düzeltilebilir yanlış yaptığın birşey yoktu ilk üçte değişiklik olmazsa dediğin gibi analizde düştüArtık analizler sonuçlara göre yapılmıyor aslında yüzdeye göre yapılıyor yüzdemiz çok düştü aslında.
Sitenin saati 1 saat geride 8 i geciyodu haZirladigimdaArkadaslar su an sehir disindayim yaklasik 77 mesaj var okuyamadim ama sonuclar 20 den once mi yapildi kural olarak saat 20.00 den sonra yapilir sonuclar 19.20 de hazirlanmisKanguru_ kaptanim her ne kadar butun takimlar bildirim yapsa da 20.00 beklenmeliydi
Sonuc listeleri hazir. Dereceye giren takim ve arkadaslari tebrik ederim
Helal olsun :)Ellerine ve emeğine sağlık canım
Hakkını helal et okadar uğraşıyorsun
Benim 600 kişinin izinde olduğu bilgisini vermemdeki sebep şuydu: yeni üye diye alınıyor, pat izne çıkıyor sonra kayıp.. Çok da önemli değil yeni üye demek istemiştim.O zaman bu izin için bi kısıtlama gelsin. Atıyorum 6 ay izinden dönmeyen otomatik olarak yarışmadan ayrılmış olsun. Mümkün mü acaba böyle bir şey
4. Takım uzunca bır süredır sorunlu
Üye gonderdım
Lısteyi yapayım dedım
Gecıcı bır süre takımla ılgılenmeyı teklıf ettım öncekı donemlerde
Ama her seferınde bır sekılde halloldu dendı
Bu son konudada takımda kaptan teklıf ettım ama yıne hallolmuştu konu
Şimdi referans olduysak ve haberdar olmadığımız konularda ne kadar sorumlu olmalıyız bılemıyorum
Yada bazen referans olduğumuz takım kaptanının sorunlarından da haberdar olmuyoruz
Bılmedıgım ıcın sormak öğrenmek ıstıyorum
Kaptanlar haberdar etmesede referans oldum dıye takımı takıbebı alalım
Hayırlı sevgı dolu günler
Bu öneri çok mantıklı, karar defterini güncellerken ekleyeceğim.Aslinda berilcee kaptanim ayrilmak isteyen kaptan bu paylasima yazmadan once referans kaptanlarla gorusse daha mantikli ama nedense buraya yaziliyor ilk once referans olanlar birsey yapamadigi zaman buraya yazilsa diyorumseaBahAR kaptanim karar defterine eklenebilir mi bu durum ne dersin
Hiç vazifen olmadığı halde elini taşın altına koydun..Yani kızlarla el ele verdik bence kurtarabiliriz. Ama son karar genel olarak bütün kaptanların veseaBahAR ın tabii ki
Ve karar yetkisi ikinizindir.. Gidişata göre birlikte karar verir, bizlere iletirsiniz, diyerek izninizle 4. takımın konusunu kapatmayo talep ediyorum.Ozaman elimden geldigince sana yardimci olurum 4. Takimla ilgili her konuda. Bir kac hafta beraber yurutelim eger olmazsa yeniden konusulur.
seaBahAR ve diger kaptanlarim sizler icin uygunmudur
Bu konuyu ben anlamadım. Deneme süresinde kilo alan vs. vs.Ama bu konuyu toparlayalım karar defterine eklensin bence.
Ellerine sağlık kaptanım..Sonuc listeleri hazir. Dereceye giren takim ve arkadaslari tebrik ederim
seaBahAR benim listemde durumu şöyle olan bir üye vardı
2 ocakta 63 kilo ile takıma başlamış
5 ocak cuma günü 64,9 olmuş
12 ocakta 64,3 olarak bildirim yapmış
Dün yani 19 ocakta 61,5 le bildirim yaptı
ve ben listeye aldım. Başlangıç kilosu olarak 63 yazdığım için listeye alamayacağım çunku deneme süresi içinde kilo aldığı için etik olmadığı söylendi. Ben de çıkarmak zorunda kaldım. Ama karar defterinde bu konuyla ilgili bir şey göremedim. Bu konunun toparlanıp karar defterine yazılmasını talep ettim. Bu üyeyi gerçekten almamam mı gerekiyordu.
Karar defterinde böyle bir konu yok, çünkü gerek yok.
Deneme süresi, sadece ilgili üyenin kilo verme becerisi ile ilgili değildir, bana göre. Duruşu, kullandığı üslup, takım arkadaşları ile uyumu, sorumluluk duygusu gibi bir çok etkenin bir arada değerlendirildiği bir süreçtir.
Kilo verebilir, alabilir, canı sıkılır morali bozulur 5 paket çikolata yer, durumunu izah eder, telafi eder vs.
Ben kilo alma ile etiklik değerlendirilmesini aynı kefeye koyamam. Bu benim fikrim.
Sizler yine de gerek duyuyorsanız; oylama başlatabilirsiniz elbette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?