- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Kiloyu geldiği iki günde almış açıkcası farkında bile değilim ben cuma bildirimleriyle ilgileniyorum iki cuma da kilo vermiş. Ben hala sorun görmüyorum aslında yüzdesi çok yüksek olduğu için çıkardım. seaBahAR bu konuyla ilgili karar defterini güncellerse sevinirim.bence cikarmana gerek yok kaptan insiyatifinde bı durum
Bazen regl hatta başka bir sürü şey etkiler kiloyu sonuçta şuan ki kilosu giriş kilosunun altında totalde kilo almamış listeye eklemişsin ki uyene guveniyorsundur (,pyalsimi iyidir kilo alma sebebini biliyorsundur vs vs )
Şahsi fikrim ben eklermiydim hayır beklerdim yine artı mi gelecek eksiyle devam mı edecek tutarlılığını görmek isterdim
Bencede bu konuda karar defterine ekleme yapılmalı
4. takımla ilgili haklısınız zaten onda uzatacak bişey yok.
Hatta ben ilk yarışmaya girdiğim zaman bildirimde bulunmadı bile yazılmıyordu. 2 haftalık verilen kilolar ekleniyordu. Burada ilk bildirimde bulunmadı yazan da bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölen de benim maibeyaz ismiyle. Hatta kilo veremeyenlerin takım ortalamasına hiç zararı yoktu yine haksızlık oluyor diye değiştiren de benim.
Burada üyenin diskalifiye olmasından dolayı yaptım haklısınız yapmamam gerekiyordu. Çıkardık özür dilerim herkesten. Şeytana uyduk sanırım