senin takımında artıları yazdığını hep gördük anka hiçbir şüphe yok o konuda zatenYok kabul ediyorum bilerek yaptım kendi takımımda hiç yapmadım zaten yanlış anlaşılmasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin takımında artıları yazdığını hep gördük anka hiçbir şüphe yok o konuda zatenYok kabul ediyorum bilerek yaptım kendi takımımda hiç yapmadım zaten yanlış anlaşılmasın.
her neyse. başlangıç kilosu ve listeye giriş kilosu belli diyeyim ben de.Ben de diyorum ki 5 ocaktaki bildirimin linkini ekledim 65 ile bildirim yapmış. 12 ocaktaki bildirimin de linki mevcut. Senin dediğin geçen hafta 5 ocaktan daha fazla gelse olur da burada sorun yok bence.
yavrum senin yüzdesi için almayacağını biliyorum ben..Bizimkini de çıkar canım sana zahmet. Haftaya girsin. Ben gerçekten yüzdesi için almadım sorun görmediğim için aldım.
yavrum senin yüzdesi için almayacağını biliyorum ben..
yeni üye alıp yüzdesi çok düşük olan da oldu..
ben o yüzden anlatmaya çalışıyorum sana.
sen yapmazsın böyle şeyler diye burda bir sıkıntı var diye.. Anka kuralcıdır kurallara sadıktır benim gözümde çünkü. o yüzden garipsedim.
ben 4. takımı düzenledim anka. sizinkine dokunmadım. o senin kendi kararın olacağı için ben ellemeyeyim. istersen sen yaparsın canımBizimkini de çıkar canım sana zahmet. Haftaya girsin. Ben gerçekten yüzdesi için almadım sorun görmediğim için aldım.
kuzum senin içine sindiyse sorun yoksa ben dedim diye çıkarma..Dedim ya sen söyleyene kadar fark etmedim bile aslında. Hala benim indiyatifimde olduğunu düşünüyorum ama çıkaralım. Telden yapmıyorum düzeltir misin baya da iş çıktı ama
Telden yapamıyorum gündüz de çok uğraştım eklerken. Çıkar sen haftaya girsin.ben 4. takımı düzenledim anka. sizinkine dokunmadım. o senin kendi kararın olacağı için ben ellemeyeyim. istersen sen yaparsın canım
Canım ben teklif ettim Anka ne. Üye haftada 1 gün online oluyor zaten her halukarda diskalifiyeydi gelmedi gelmedi bugün geldi bildirim yaptı hem de artı 4 ile ben bu üyeyi zaten gönderecektim bir de böyle bir artı gelince yazmadım o yüzden etik mi değil mi siz daha iyi bilirsiniz. Zahmet etmişsin kusura bakma lütfencuma telaşene denk geldiği içindir anka.. yoksa sen oturur düşünür yapmazdın.. 2 takım birden uğraşınca olmuştur canım benim..
tamamm pekiTelden yapamıyorum gündüz de çok uğraştım eklerken. Çıkar sen haftaya girsin.
canım geldi gelmedi onlar hep takımın iç sorunları işte.. ama yapılan bildirim paylaşılmalı. bu net. ona inisiyatif kullanıp yazmayayım bunu ben ya artı geldi deme lüksümüz yok.Canım ben teklif ettim Anka ne. Üye haftada 1 gün online oluyor zaten her halukarda diskalifiyeydi gelmedi gelmedi bugün geldi bildirim yaptı hem de artı 4 ile ben bu üyeyi zaten gönderecektim bir de böyle bir artı gelince yazmadım o yüzden etik mi değil mi siz daha iyi bilirsiniz. Zahmet etmişsin kusura bakma lütfen
aynenAma bu konuyu toparlayalım karar defterine eklensin bence.
Bencede. Eger gecen haftalardada yapildiysa haksizlik olmus. Bence gecmise donup bakilmali belki listeler yeniden duzenlenmez ama o takima ceza verilebilir.Ama bu konuyu toparlayalım karar defterine eklensin bence.
Sonuçta bu hafta kilo vermiş. Eğer kurallara aykırıysa çıkarılır ben benim insiyatifimde diye biliyorum. 4. takım için de şimdiye kadar çok kilo aldığı için bildirimde bulunmadı yazılan oldu. Zaten giriş yapmadığı için diskalifiye olacak bir üye. Bilmiyorum ben şahsen bir sakınca görmüyorum.
bence cikarmana gerek yok kaptan insiyatifinde bı durumBizimkini de çıkar canım sana zahmet. Haftaya girsin. Ben gerçekten yüzdesi için almadım sorun görmediğim için aldım.
tamam canım ben şimdi bizimkini eklerken hallederim hepsini renklendirmeyi falan da.@MiuLego listeni yayinlarken 8. Takimin yerini degistirir misin.?