- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
- 798
O zaman dıyecek bırsey yok kaptanımBen demediö canım dün öyle söylendi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman dıyecek bırsey yok kaptanımBen demediö canım dün öyle söylendi.
Ankacım bende dün evde değil dışardaydımDestek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum ve ben bu konuyu kapatıyorum arkadaşlar. Dediğim gibi ben diğer kaptanlardan ve ausenciadan konuya daha hakim olduğu için mesaj bekledim ve kimse olmadığı için bir yanlış daha yapmamak için üyeyi çıkardım. Çünkü eğer gerçekten kural ihlali varsa takımımın etap dışı kalma ihtimali vardı. Bu riski alamazdım.
Lütfen bu konunun yanlış olduğunu düşünenler konuyu tam olarak toparlayıp oylama başlatsın ve karar defterine eklensin.
Saygılarımla
Hayır bende öyle yapıyorumO da sahtekarlık oluyormuş öyle yazıldı dün
Hayır bende öyle yapıyorumO da sahtekarlık oluyormuş öyle yazıldı dün
Kesinlikle katılıyorum kaptanım.. Geçmişte ben de maruz kalmıştım benzer duruma. Biz burda gönüllü bir sorumluluk üstlendik. Seve isteye zaman harcıyoruz..Arkadaşlar
benim dünden beri resmen sinirim bozuldu
Bence hiçbir kaptan diğer kaptanın listeye aldığı üyesine karışmamalı
Yani ben kimseyi takip etmiyorum kimi almış nasıl almış, kaptan uygun görüp aldıysa kendi kararı sonuçta
Bazen çok uçuk kilolar veriliyor inanın hiç takılmıyorum sonucta bi dolap çevrilmek istense hertürlü çevrilir, burda noter tasdikli yapmıyoruz bildirimleri
Yeterki kötü niyet olmasın olursa zaten yapacak bişey yok
Bence kimse kimsenin üyesine karışmasın
Kurallara aykırı bir durum varsa uyarmak çok doğal ama onun dışında bence karışılmamalı
4. Takımdaki durum hataydı düzeltildi
Ama 12. Takımdaki resmen bir üyenin hakkına girildi
Ben şahsım adına üzüldüm
Sen her koşulda oylama başlatabilirsin..seaBahAR ben oylama başlatmak istiyorum ama önce senin fikrini almak istiyorum.
Önerim: diskalifiye olan üyenin takım ortalamasına alınmaması.
Sebep: üye o hafta diskalifiye olacaksa zaten takıma katkısı bulunmuyordur. Böyle faydası yokken bir de %-4yüzdeyle gelip takımı dibe çekmemesi lazım diye düşünüyorum.
Olabilirliği var mı acaba. Senin fikrini de aldıktan sonra oylama başlatmak istiyorum.
Ellerine sağlıkhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasi-takimlarinin-analiz-raporlari.267230/
Takım analizlerinde 2018 yılı itibariyle yürürlüğe sokulan ceza sistemi ve genel durum bilgilendirmelerini ilgili topiğin ilk mesajınd düzenledim. Gözünüze çarpan bir eksiklik varsa lütfen uyarınız.
Bilginize.
Sen her koşulda oylama başlatabilirsin..
Her zaman diyorum yarışmanın odağında olan sizlersiniz.. ben kendi fikirlerimi beyan ediyorum sadece..
Çünkü bilindiği üzere oylamalara da katılmıyorum.
Konuya döner isem; diskalifiye konusu sadece üyeyi değil, o üyeyi takıma alma kararı veren kaptanı da ilgilendirir.. ki deneme süresi bunun için var.
Hızlıca yeni üye alma işinin derlenip toparlanması gerektiğine şiddetle inanan biri olarak, bu öneriyi doğru bulmuyorum. Senin deyiminle takımın dibe çekilmiş olması, verilen hızlı kararların ve zamanında tebdir almamanın bir bedelidir.
Ama burası sanal ortam ne kadar tanıyabiliriz ki sonuçta. Bu gün iyi aaaa binlerce ve içeriği dolu dolu mesaj yazıyor takıma da çok iyi geldi ama bir bakmışsın sonradan değişti. İnsanız yani burada türlü türlü huylar var. Hiç kimse bir gün diskalifiye ederim diye almıyor sonuçta üyesini.
Ben de benim için en önemli senin düşüncen olduğu için önce senin fikrini almak istedim. Neden polemik olarak gördün ki şimdi. Bizler kaptan olduğumuz için üyelerle duygusal bağ kuruyoruz. Dolayısıyla çok objektif bakamıyoruz bazen konuya ama sen hep üçüncü bir gözsün benim için. Kusura bakma vaktini aldım. Amacım polemik değildi.Ne olur polemikle zaman kaybetmeyeyim.. Yeterinden fazla zman ayırıyorum buraya.
Ne düşündüğümü sorduğun için fikrimi yazdım ve sizlerin fikrinin daha önemli olduğunu da belirttim.
Ellerine sağlıkEki Görüntüle 2098027 Ve karneye ve analizlere başlamadan önce...
son güncellemeyi de karar defterinde yaptım.
toplight kaptanımın önerisi (referans kaptanlara danışmak ile ilgili) mantıklı geldi ve ekledim.. zaten dün konuşulmuştu.
Sizler de bakın.. bir itirazınız varsa iletirsiniz.
Şimdilik hoşça kalın.. iyi hafta sonları.
Canım fazla hassaslaştın sanırım konuya fazla duygusal bakmaya başladın ve o yüzden de konu uzadıkça uzuyor..Ben de benim için en önemli senin düşüncen olduğu için önce senin fikrini almak istedim. Neden polemik olarak gördün ki şimdi. Bizler kaptan olduğumuz için üyelerle duygusal bağ kuruyoruz. Dolayısıyla çok objektif bakamıyoruz bazen konuya ama sen hep üçüncü bir gözsün benim için. Kusura bakma vaktini aldım. Amacım polemik değildi.