yani o zaman yeni üye takıma başlasa.. 5 kilo alsa.. sonra liste haftası da hoop 7 kilo verse.. bu etik ve bunda sorun yok mu?Sonuçta bu hafta kilo vermiş. Eğer kurallara aykırıysa çıkarılır ben benim insiyatifimde diye biliyorum. 4. takım için de şimdiye kadar çok kilo aldığı için bildirimde bulunmadı yazılan oldu. Zaten giriş yapmadığı için diskalifiye olacak bir üye. Bilmiyorum ben şahsen bir sakınca görmüyorum.
Kizlar 64.3 toplamda gecen cumadan 600 gr gitti
yok canım ben karışamam sadece garip geldihttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.130579/page-5754#post-54185920
Bahsi geçen üyenin kilo bildirimleri. İlk bildirimde alıntıdan çıkarqmadığı için linki ekledim. Bir sorun varsa çıkarırım sorun değil yüzdesi için almadım aslında deneme süresi dolduğu için aldım.
4. takımdaki sorun için haklısın daha önce yapıldığı için yaptım açıkcası.
son 1-2 sayfayı okursan anlarsın akrep kaptanım :)Noluyo kuzular. Sorun mu var?
Bizim takımda almamam için hiç bir sebep yok. Üye 2 ocakta gelmiş 63 ile 5 ocakta 65 bildirim yapmış. Bu gün 19 Ocak. Açıkcası sen söyleyene kadar farketmedim zaten de şimdi bakınca da bir sorun göremiyorum.yok canım ben karışamam sadece garip geldi
sen böyle şeylere dikkat edersin çok
adil olması için bazı şeylerin çok emek vermişsindir şimdiye kadar..
o yüzden şaşırdım..
unutkanlığına geldi sandım sizin takımdaki üyeyi. yoksa yapmayacağını bilirim az çok.
4. takımdaki olayı da görmedin sandım. böyle birşey mümkünatı yok kabul edilemez çünkü.
diğer takımların da dereceleri vs etkileniyor çünkü.. adaletli değil. yanlış varsa devam ettirmemek dur demek lazım.
4. takımı da değiştiriyorum dediğim gibi haklısın ama şimdiye kadar yapıldığı için yaptımyok canım ben karışamam sadece garip geldi
sen böyle şeylere dikkat edersin çok
adil olması için bazı şeylerin çok emek vermişsindir şimdiye kadar..
o yüzden şaşırdım..
unutkanlığına geldi sandım sizin takımdaki üyeyi. yoksa yapmayacağını bilirim az çok.
4. takımdaki olayı da görmedin sandım. böyle birşey mümkünatı yok kabul edilemez çünkü.
diğer takımların da dereceleri vs etkileniyor çünkü.. adaletli değil. yanlış varsa devam ettirmemek dur demek lazım.
Ben almam şahsen artı kilo ile gelirse.Anka kaptanım yeni üye deneme süresinde artı ile geldiyse listeye alınıyor muydu?
Bizim takımda almamam için hiç bir sebep yok. Üye 2 ocakta gelmiş 63 ile 5 ocakta 65 bildirim yapmış. Bu gün 19 Ocak. Açıkcası sen söyleyene kadar farketmedim zaten de şimdi bakınca da bir sorun göremiyorum.
cuma telaşene denk geldiği içindir anka.. yoksa sen oturur düşünür yapmazdın.. 2 takım birden uğraşınca olmuştur canım benim..4. takımı da değiştiriyorum dediğim gibi haklısın ama şimdiye kadar yapıldığı için yaptım
Valla hiç bişi anlıyamadım. Listeleri bulma telaşımdan sanırım. Unutmuşum listeyi karne telaşından.son 1-2 sayfayı okursan anlarsın akrep kaptanım :)
Nasıl iki hafta kilo aldır üçüncü hafta verdir ne demek kuzu? Böyle bişeyi kimse yapmazki noluyoruz be yagayet etik senin için bu kilo bildirimi yani?
peki 2 haftalık deneme süresi ne için var o halde? o konuda ne düşünüyorsun?
dediğim gibi izlenecek yol şu o halde.. senin mantığına göre bu yolda hiç ama hiçbir sıkıntı yok.. gelen yeni üyeye 2 hafta kilo aldır 3. hafta liste haftası verdir hooop bomba yüzde ve kilo kaybı.. bu yarışı adaletli olmaktan çok uzağa götürüyor.
tabi herkesin kendi iç meselesi ve etikleri. birşey denilemez.
Yok kabul ediyorum bilerek yaptımcuma telaşene denk geldiği içindir anka.. yoksa sen oturur düşünür yapmazdın.. 2 takım birden uğraşınca olmuştur canım benim..
Valla hiç bişi anlıyamadım. Listeleri bulma telaşımdan sanırım. Unutmuşum listeyi karne telaşından.
Tamam da zaten 5 ocakta 65 ile başladı desem sorun olmayacaktı.gayet etik senin için bu kilo bildirimi yani?
peki 2 haftalık deneme süresi ne için var o halde? o konuda ne düşünüyorsun?
dediğim gibi izlenecek yol şu o halde.. senin mantığına göre bu yolda hiç ama hiçbir sıkıntı yok.. gelen yeni üyeye 2 hafta kilo aldır 3. hafta liste haftası verdir hooop bomba yüzde ve kilo kaybı.. bu yarışı adaletli olmaktan çok uzağa götürüyor.
tabi herkesin kendi iç meselesi ve etikleri. birşey denilemez.
kız o derdimi anlatmak içn verdiğim örnekti benim..Nasıl iki hafta kilo aldır üçüncü hafta verdir ne demek kuzu? Böyle bişeyi kimse yapmazki noluyoruz be ya
o da kandırmaca ve yalan olurdu .. sonuçta 63 kilo ile gelmiş :)Tamam da zaten 5 ocakta 65 ile başladı desem sorun olmayacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?