Güzelim ben gördüm senin mesajınıBen üye topıgıne yazdım takımın üye ıhtıyacı var dıye
Sagolsun hıcbır kaptan gormedı sanırım
Gelenlerde gıdıyor
Egerkı üye bulamadığım bır dönem olursa takımımı kapatma kararı aldım
Uğraştığım halde olmuyorsa zorlamama kararı aldım
Aslında bu konu cuma günü bıldırımler olacakken konusmayalım
Liste bıtınce bır karar verılır sanırım kaptanım
Bızım bıldırım arada kayboldu bıle
4. Takımın durumuyla ilgili kapanma durumu varsa eğer bildirim göndermeyelim hiç oylama mı yapsak napsak arkadaşlar.
Sen takımı kurtaracağına ınanıyormusun
Burayı kurtarayım derken kendı takımını etkılendırmeden yurutebılırmısın
Bunların cevabına göre kararı sen ver bence
Üzerıme düşen bırsey varsa seve seve yardım ederım
Canim takim kapanmasi en son istedigimiz sey birini yetistirebilirsen bizlerde destek olmaya calisiriz kolay gelsin berilce kaptanimin dedigi gibi en iyisini sen bilirsinİşte aktif takımı herkes yapar amaç pasif olan takımı kurtarmak burada. Belli düzeni olan takımı yönetmeye ne var. Yeni bir düzen kurulması lazım kapanmayacaksa. Kazene yeniden yazdım bildirim iptal oldu.
Kaptanın insiyatifine bağlı diye biliyorum. ben almıyorumAnka kaptanım yeni üye deneme süresinde artı ile geldiyse listeye alınıyor muydu?
Almışsın kız işte.Kaptanın insiyatifine bağlı diye biliyorum. ben almıyorum
Hayır daha diskalifiye olduğu için öyle yapmıştık.Kızlar B bilinmeyenkullaniciAnka
Bildirimde bulunmuş _semina_ isimli üyenin kilo bildirimini listeye eklemeye unutmuşsunuz sanırım. Bildirimde bulunmuş çünkü. Listede bildirimde bulunmamış gibi görünüyor.
Sanırım ğaylaşım alanına taşırken karışıklık oldu
Eki Görüntüle 2097345 Eki Görüntüle 2097346
Kimi almışım canım.Almışsın kız işte.
İki hafta kuralı zaten ödem kiloları gitsin adil eksilerle yarışa katılınsın diye değil mi? Ödem kiloları ilk kilolar fazla fazla gidiyor çünkü
Ama bu hafta listeye dahil ve listede yüzdesi de hesaplanıyor, bildirimi de var. Haftaya diskalifiye edilmiş olup listede olmayacak.Hayır daha diskalifiye olduğu için öyle yapmıştık.
Kozalak olan canımKimi almışım canım.
Evet canım. 63 ile geldi. Artı çıktı. Bu haftaki kilo bildirimi de o zaman deneme süresi mantığına ters değil mi? Etik olarak..Aaaa başlangıç kilosu 63 onu mu diyorsun ben bu hafta verilen kiloya bakıyorum.
Sonuçta bu hafta kilo vermiş. Eğer kurallara aykırıysa çıkarılır ben benim insiyatifimde diye biliyorum. 4. takım için de şimdiye kadar çok kilo aldığı için bildirimde bulunmadı yazılan oldu. Zaten giriş yapmadığı için diskalifiye olacak bir üye. Bilmiyorum ben şahsen bir sakınca görmüyorum.Evet canım. 63 ile geldi. Artı çıktı. Bu haftaki kilo bildirimi de o zaman deneme süresi mantığına ters değil mi? Etik olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?