- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Arkadaşlar 17 kasımda başlayan birini alabiliyor muyuz? Ben 15 gün dolmadı diye almamıştım
Teşekkür ederim... Tam 15 gün dolmasına gerek yok o zaman. 3. Cuma alabiliriz. Ben 14 gün olanlar bile kurallara uymuyor diye almıyordum.17.kasım 1. kilo bildirimi
24.kasım 2.kilo bildirimi
1 Aralıkta 3. cuma listeye giriş .. doğru yani bu şekilde listeye alımı
Cevabıteşekkür ederim cevap için. sayılı gün çabuk geçer heralde değil mi
çok haklısın. izin ve ayrılma arasındaki farkı bilmiyordum maalesef. bu kadar çabuk yarışmak isteyebileceğimi de. reklam çok etkili oluyormuş gerçekten de. ayrıldığım kilo ile dönmem gerekiyor değil mi? Şu an ayrıldığım kilodan 3 kilo daha fazlam var.
Listelere henüz bakmadım, ancak notumu aldım. Kendi listeme kopyalarken notu eklerim.
Ellerine sağlık kaptanım..Sonuc listeleri hazir
yardımcım olarak çok heyecanlı olarak yazmış baya sarı kartımız var da hepsini ceza olarak algılamış yardımcım tabi haftaya onlar ceza olarak dönebilir de inşallah dönmez geçen haftalarda takım olarak çok kötüydük yardımcım yoktu yeni toparlanma döneminde girdik heyecanlı öğrenci diyelim
Affına sığınarak bu cümleyi anlamadığımı söylemeliyim..
"1. takıma artık ceza vermeyin"
Cümleden nurtopu gibi iki soru çıkıyor:
"artık"?
"ceza?"?
Cevabıtoplight kaptanım vermiş zaten..
Ayrılmanın kötü yanı.. şimdiden +3
Sen bir an önce motivasyonuna süreklilik kazandır tatlım.. buralarda ol, zaman dediğin geçiyor zaten.
Listelere henüz bakmadım, ancak notumu aldım. Kendi listeme kopyalarken notu eklerim.
Cnm eline saglim ama etap rapuruna gelen cevaplar sonuc lisyezini etkiliyorsa yeniden yapmamiz gerekebilirSevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR 26. tur 7. hafta performans sonuçları ektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-23#post-53718973
Not: Sevgili 5.takım kaptanımıztoplight ın , yaşadığı yoğun günlere yardımcı olmak adına - ki kaptan yardımcısı olmak bunu gerektirir :) - bu haftanın performans sonuçlarını ben hazırlamak istedim. Umarım bir hata çıkmaz.
Sevgiyle kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?