Hatırlatma ve bir kez daha rica:
@ormangozlu olan nick bütün yarışma kayıt ve listelerinde Ormangözlü olarak yazılmış.
Arkadaşlar lütfen nickleri doğru yazmaya dikkat edin.. Ve kendi nickinizin doğru yazılıp yazılmadığına da bir zahmet bakın. Her gün bir arada olduğunuz insanın adını doğru yazmak zor olmamalı. Ben çoğu insanı tanımıyor ve iletişime geçmiyorum, dolayısı ile düzeltme imkanım olmuyor.
Not: Şimdi geri dönüp bir kaç girişi düzeltmem gerekiyor sırf bu yüzden.. ola ki aynı üye geri dönerse bir karışıklık olmasın diye.
9.Takım olarak
Bütün kk ailemizin kandilini kutlar
hayırlara vesile olmasını niyaz ederiz
Sevgiler
Bizde 1. Takim olarak bütün arkadaslarimizin kandilini kuyluyorum.13. takım olarak biz de kk ailesinin kandilini kutlarız.. Dualarımız kabul olsun..
Izin notunu öyle düştüysen olur cnmarkadaşlar bir sorum olacak...
541. etapta hamilelik nedeniyle ayrılan arkadaşımızın gebeliği sonlandı maalesef...
şimdi 700 gr artısı var... listeye alabilir miyim... extrem duruma giriyor değil mi?
Evet hamilelik diye ayrılmıştı... Çok sağol canımIzin notunu öyle düştüysen olur cnm
Sağlık sorunu olmuş oluyor
Listeye alırkende açıklayıcı not düşersen iyi olur
Listeden ayrılırken kendi isteğiyle ayrıldı yazılınca mecburen 6 ay bekliceksin cnmmerhaba kaptanlarım.
Son 3 haftadır, güncellemelerimde cuma yarışmasında yarışmakla ilgili bildirimler alınca belki de artık zamanı geldi diye düşündüm. Kolları sıvayıp evet yeniden yarışabilirim dedim.
Ben 3. takımdan 532. etapta ayrılmıştım. Kendi isteğimle ayrıldığım için de şöyle bir not paylaştı kaptanlarım sağ olsunlar:
3. Takım 532.Etap***
ciftligininhanımı : (56,5///%)
Anneoldumben : ( 63,6///%)
chentiq: (65,4/64,2/1,2/%0,92) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü kendi isteği ile ayrıldı
olvidos : (70,5///%)
Şimdi ben yeniden dönmek istiyorum ama 6 ay geçmesi gerekli diye bir kural varmış sanırım. İstediğim zaman yeniden yarışabilmem için acaba "süresiz izinli" mi yazılması gerekiyordu? Ben şimdi 6ay--yani 24 etap mı beklemeliyim? 13 etap geçmiş üstünden 11 etap daha mı beklemeliyim. Bunun bir yolu yordamı yok mudur.
Sevgiler, saygılar efenim. Cevabınızı bekliyorum
merhaba kaptanlarım.
Son 3 haftadır, güncellemelerimde cuma yarışmasında yarışmakla ilgili bildirimler alınca belki de artık zamanı geldi diye düşündüm. Kolları sıvayıp evet yeniden yarışabilirim dedim.
Ben 3. takımdan 532. etapta ayrılmıştım. Kendi isteğimle ayrıldığım için de şöyle bir not paylaştı kaptanlarım sağ olsunlar:
3. Takım 532.Etap***
chentiq: (65,4/64,2/1,2/%0,92) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü kendi isteği ile ayrıldı
Şimdi ben yeniden dönmek istiyorum ama 6 ay geçmesi gerekli diye bir kural varmış sanırım. İstediğim zaman yeniden yarışabilmem için acaba "süresiz izinli" mi yazılması gerekiyordu? Ben şimdi 6ay--yani 24 etap mı beklemeliyim? 13 etap geçmiş üstünden 11 etap daha mı beklemeliyim. Bunun bir yolu yordamı yok mudur.
Listeden ayrılırken kendi isteğiyle ayrıldı yazılınca mecburen 6 ay bekliceksin cnm
Istisna yapılmıyor
Eğer izinli yazılsaydı izine çıktıktan 2 hafta sonra dönebilirdin
sevgilichentiq , cevabı zaten Mefkurem kaptanım vermiş..
ben farklı bir şey için araya giriyorum..
"süresiz izinli" diye bir ibaremiz yok.. böyle bir uygulamamız da yok.
izinli yazılabilirdi, bu durumda minimum iki hafta sınırı var.. Ancak ne zaman istersen dönebilirdin ki yıllar sonra izinden dönen üyelerimiz var.
Ayrılma kararını vermeden önce kuralları hatırlamakta / hatırlatmakta çok fayda olduğunu düşünüyorum.
teşekkür ederim cevap için. sayılı gün çabuk geçer heralde değil miListeden ayrılırken kendi isteğiyle ayrıldı yazılınca mecburen 6 ay bekliceksin cnm
Istisna yapılmıyor
Eğer izinli yazılsaydı izine çıktıktan 2 hafta sonra dönebilirdin
çok haklısın. izin ve ayrılma arasındaki farkı bilmiyordum maalesef. bu kadar çabuk yarışmak isteyebileceğimi de. reklam çok etkili oluyormuş gerçekten de. ayrıldığım kilo ile dönmem gerekiyor değil mi? Şu an ayrıldığım kilodan 3 kilo daha fazlam var.sevgilichentiq , cevabı zaten Mefkurem kaptanım vermiş..
ben farklı bir şey için araya giriyorum..
"süresiz izinli" diye bir ibaremiz yok.. böyle bir uygulamamız da yok.
izinli yazılabilirdi, bu durumda minimum iki hafta sınırı var.. Ancak ne zaman istersen dönebilirdin ki yıllar sonra izinden dönen üyelerimiz var.
Ayrılma kararını vermeden önce kuralları hatırlamakta / hatırlatmakta çok fayda olduğunu düşünüyorum.
Sevgili chentiq bu soruya cevabi mefkurem ve seabahar vermis benden oncemerhaba kaptanlarım.
3. Takım 532.Etap***
Cnm kendi isteginle ayrilinca 6 ay sonra istedigin kg dan baslayabilirsin yeni uye gibi islem goreceksin izinli yazilsaydin izne ayrildigin kiloya gelmen gerekiyordu cepten ekleyemiyorum ama karar defterini okursan orda detayli olarak yaziyor tatlim istersen gel bizim takimda takil sure dolana kadar bizde liste harici yarisanlar cokteşekkür ederim cevap için. sayılı gün çabuk geçer heralde değil mi
çok haklısın. izin ve ayrılma arasındaki farkı bilmiyordum maalesef. bu kadar çabuk yarışmak isteyebileceğimi de. reklam çok etkili oluyormuş gerçekten de. ayrıldığım kilo ile dönmem gerekiyor değil mi? Şu an ayrıldığım kilodan 3 kilo daha fazlam var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?