- 8 Ekim 2012
- 3.385
- 6.488
- 358
- 36
istersen bize gelebilirsin canım 2.takımdayım :)iyi günler arkadaşlar ben bugün üye oldum nasıl dahil olabilirim bu gruplara
Evet cnm etap sayısına böleceksinkızlar bi sorum olacak
takımda bi arkadasımız dogum yaptı şimdi geri dönüyor bildirimini nasıl yapmalıyım ?
normal izinden dönüş gibi etap sayısına mı bölmem gerekiyo kilosunu ?
olur tabiki çok sevinirim :)istersen bize gelebilirsin canım 2.takımdayım :)
cok sağol kuzuumEvet cnm etap sayısına böleceksin
Not olarak a/1 kuralına göre döndü diye ekliceksin
Kuzum 2.maddeyi okursan orda nasıl olacağı anlatılıyorHerkese hayırlı aksamlar bir sorum olacakti yanlis yapmamak adina soruyorum kizlar bi arkadasimizin hedef kilosu 45 güncel kilosu 53.7
Simdi mezun olmak istiyor ama hesaplarima göre mezun olabilmesi icin en az 50 kilo olmasi gerekiyor kilo rezervini 54e cekebilir mi peki
Okumustum ama nedense bas agrisindan olsa gerek anlayamamistim simdi saglam kafayla okuyunca anladim teşekkür ederim ablacmKuzum 2.maddeyi okursan orda nasıl olacağı anlatılıyor
HEDEF KİLO REVİZESİ
Yarışma süreci devam ederken üyeler hedeflerini revize edebilirler. İlgili revizenin takım etap bildirim listesinde belirtilmesi gerekmektedir.
Uygulama koşulları şunlardır:
1- Hedef eğer daha aşağıya çekiliyorsa herhangi bir kısıtlama yoktur.
2- Hedef eğer yukarı çekiliyorsa; yarışmacının güncel kilosu, yeni hedef kilosunun en az %5 üzerinde olmalıdır.
Örnek: Üyemizin hedefi 60 kilo. 68 kiloya indi ve hedef kilosunu 65 olarak revize etmek istedi.
65 x 1.05 = 68.5
Güncel kilo (68), revize hedef kilonun %5 üzeri (68.5) sınırından büyük olmadığı için revize kabul edilmez.
Yarışmacının hedef kilosunu 65 olarak revize edebilmesi için güncel kilosunun en az 68.5 olması gerekmektedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?