- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aaaa ablacim hayirli olsun :) cok yakisir sana kaptanlikÇok teşekkür ederim Auscum inş.öyle olur :)
Teşekkür ederim bitanemAaaa ablacim hayirli olsun :) cok yakisir sana kaptanlik
Sevgili kaptan arkadaslarim veseaBahAR performans sonuclari hazirlanmistir sehir disinda oldugum icin cepten yaptim link ekleyemedim umarim hatam yoktur
Teşekkür ederim BaharcımTatlım sen bu mesajı yazdığında ben karar defterini çoktaaaan güncellemiştim. Hem senin hem de 4. takımın kadro güncellemesi tamamdır.
Hayırlı olsun.
9. takımın başına mı geçiyorsunTeşekkür ederim Baharcım
selam verip ban yiyen üye olarak tarihe geçicek sanırımArkadaşlar Merhaba,
istisnasız her gün oluyor buselam verip ban yiyen üye olarak tarihe geçicek sanırım
Ellerine sağlık kaptanım..Sevgili kaptan arkadaslarim veseaBahAR performans sonuclari hazirlanmistir sehir disinda oldugum icin cepten yaptim link ekleyemedim umarim hatam yoktur
Bilgilendirme için teşekkürler kaptanım..seaBahAR innukun hedefi 56 ymış. Hafta sonu girmediği için yeni bildirebildim.
534. ve 543. etaplar arasındki 10 haftalık dönemi kapsayan ve 543. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Derece Listemiz ektedir:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-12#post-53496129
İlk on dereceye beş üyesini yerleştiren 7. takıma tebrikler!
534. ve 543. etaplar arasında kilo alan yarışmacılarımız:
1. Takım: deadline
2. Takım: 2BHB & akrep33
Toplamda 75 üyenin yer aldığı sıralama listesinde kalan 72 kişi, son on hafta zarfında kilo vermeyi başarmışlardır. Tebrikler!
Listede hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
Çok çok güzel bir çalışma gerçekten, ellerine sağlık abla :)
534. ve 543. etaplar arasındki 10 haftalık dönemi kapsayan ve 543. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Derece Listemiz ektedir:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-12#post-53496129
Toplamda 75 üyenin yer aldığı sıralama listesinde kalan 72 kişi, son on hafta zarfında kilo vermeyi başarmışlardır. Tebrikler!
Ellerinize saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?