Oylama diskalifiye olan üye için geçerli maalesef.İyi günler kaptanlarım oylamaya sunacağımız bir konu mevcut
Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Kuralı dahilinde 13. Takımda yarışan @aylin90 üyemiz takımda bazı sorunlar yaşadığından ayrılmak durumunda kalmış yalnız kendi isteğiyle ayrılınca başka bir takımda 6 ay süreyle yarışamayacağı kuralını bilmiyormuş şimdi bizim takıma transfer olmak istiyor eğer sizde uygun görürseniz bu arkadaşa yardımcı olmak istiyorum şimdilerde motivasyonu oldukça yüksek her zaman bu motive yakalanmıyor takdir ederseniz teşekkür ederim kolay gelsin
Seabahar şöyle dedi canımOylama diskalifiye olan üye için geçerli maalesef.
canım anka kaptanım da yazmış maalesef 6 ay geri dönemiyorİyi günler kaptanlarım oylamaya sunacağımız bir konu mevcut
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Kuralı dahilinde 13. Takımda yarışan @aylin90 üyemiz takımda bazı sorunlar yaşadığından ayrılmak durumunda kalmış yalnız kendi isteğiyle ayrılınca başka bir takımda 6 ay süreyle yarışamayacağı kuralını bilmiyormuş şimdi bizim takıma transfer olmak istiyor eğer sizde uygun görürseniz bu arkadaşa yardımcı olmak istiyorum şimdilerde motivasyonu oldukça yüksek her zaman bu motive yakalanmıyor takdir ederseniz teşekkür ederim kolay gelsin
canım o zaman karar defterindeki kendi isteği ile ayrılan üye 6 ay yarışamaz kuralının iptali için açman gerekir bu şekilde olmazSeabahar şöyle dedi canım
Her kuralı oylamaya sunabilirsiniz
Kural dışı karar alınabilir
Bu sebeple yardım talep ediyorum
Aylın arkadaşımız takımda sorunları kendısı yaşadı maalesef.....İyi günler kaptanlarım oylamaya sunacağımız bir konu mevcut
Evet arkadaşlar yanlış anlaşılma olducanım o zaman karar defterindeki kendi isteği ile ayrılan üye 6 ay yarışamaz kuralının iptali için açman gerekir bu şekilde olmaz
kuralın konulduğu zamanlar ben 1. takım kaptanıydım...canım o zaman karar defterindeki kendi isteği ile ayrılan üye 6 ay yarışamaz kuralının iptali için açman gerekir bu şekilde olmaz
mesajnı görmeden yazdım canım kusura bakmaEvet arkadaşlar yanlış anlaşılma oldu
Ben üyenin kural dışı oylama ile listeye girebileceğini düşünerek oylamaya başvurdum
kuralın değişmesi veya iptali için olabiliyormuş oylama sadece
Kural değişmesi ya da iptali gibi bir talebim yok
Oylamamı geri çekiyorum
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için kolay gelsin hepinize
9. takıma git canım ordan yardım ederler sanamerhaba... bana da yardım edin ne olur
Bu nasıl bir yanlış anlamadır?Seabahar şöyle dedi canım
Her kuralı oylamaya sunabilirsiniz
Kural dışı karar alınabilir
Bu sebeple yardım talep ediyorum
Yanlış anladım dedim diğer mesajı okursanızBu nasıl bir yanlış anlamadır?
Hayretler içinde kaldım şu anda.
Size yazdığım özel mesajı buraya kopyalıyorum.
İnsı töhmet altında bırakmayınız.
Teşekkürler9. takıma git canım ordan yardım ederler sana
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.38606/page-22159#post-52950851
kuralın konulduğu zamanlar ben 1. takım kaptanıydım...
diğer takımlardan uyeler bu hafta mezun olup iki hafta sonra tekrar listeye girmeye başladı. bu hafta listeden çıkan gelecek hafta listeye girmeye başladı. iş çocuk oyuncağına dönmeye başlamıştı ki boyle kurallar geldi... ben kuralın değişmesini onaylamıyorum.
Sevgili Bahar ve kaptan arkadaşlarımızBu mesaj için gönülden teşekkür ederim.
Yarışmanın geçmişini bilmeyenler, karar defterinde yazılı onlarca kuralın bir sebebe dayanıyor olduğunu da bilemiyorlar.
O kararların hiçbiri (benim hazırladığım raporlar dışında) kimsenin keyfi doğrultusunda alınmamıştır.
Her bir karar oylamaya ve içeriğine göre de oyçokluğu veya oybirliği hükmüne dayanır.
Hiç bir yarışmacının yekdiğerine üstünlüğü yoktur, bu nedenle de hiçbir karar hiçbir yarışmacı için istisnai durumu kapsamaz.
Dilerim bu konuyu son kez konuşuyoruzdur.
Cuma günü paylaşım alanını meşgul ettiğim için özür dilerim, hepinize güzel bildirimler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?