Sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR 25. tur performans sonuçları aşağıdaki linktedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-22#post-53136349
SONUÇ: Performans uygulaması 25. turda 2 adet sarı kartı olan 2. takım takip eden 4 hafta boyunca etap sonuç listelerini hazırlayacaktır. Program karar defterinde güncellenecektir. 25. tur boyunca hiç nota almamış 4,5,7, 9, 13 ve 14. takımı tebrik ederiz
Ben neden ceza aldım, dereceye giremediğimiz için mi?Sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR 25. tur performans sonuçları aşağıdaki linktedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-22#post-53136349
SONUÇ: Performans uygulaması 25. turda 2 adet sarı kartı olan 2. takım takip eden 4 hafta boyunca etap sonuç listelerini hazırlayacaktır. Program karar defterinde güncellenecektir. 25. tur boyunca hiç nota almamış 4,5,7, 9, 13 ve 14. takımı tebrik ederiz
Sağol kuzumEllerine sağlık kaptanım..
O halde ben de karar defterini güncelleyeyim..
Ellssa kaptanım geçmiş olsun.. şimdiden kolaylıklar. Bir sonraki uygulamadan cezasız kurtulmanızı ümit ediyorum.
Sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR 25. tur performans sonuçları aşağıdaki linktedir.
Sağol canım bitanesinEllerine ve emeğine sağlık canım
2. Takıma da geçmiş olsun inşallah daha güzel sonuçlar görürler bir sonraki etaptaŞimdiden kolay gelsin
akrep kaptanım maalesef dereceye girseydiniz sarı kartınızın birisi silinecekti sonuç kısmında da yazdığım gibi inşallah bu son olur bir daha sonuç hazırlama cezası almazsınızBen neden ceza aldım, dereceye giremediğimiz için mi?
İnşallah canım..akrep kaptanım maalesef dereceye girseydiniz sarı kartınızın birisi silinecekti sonuç kısmında da yazdığım gibi inşallah bu son olur bir daha sonuç hazırlama cezası almazsınız
Sağol canım bitanesin
Bir de yeni üye yakalayabilsem.. Taze kan iyi gelirdi takıma.. Azaldık epey..
Kaptanların maşallahı var.. Üye kapma konusunda..
Kesinlikle katılıyorum canımSorma valla Kaptanların hızına bende yetişemiyorumbazen Kapalı çarşı esnafına benzetiyorum hani turist gelirde ilk kolundan tutan kapar hesabı
Ben sayfayı açık bıraksamda yetişemiyorum genelde
Şaka bir yana ama üyeye ihtiyacın varsa bir müddet size yönlendirelim istersen gelenleri
Kesinlikle katılıyorum canım
Bi kaç tane üye iyi olur.. Liste sayımız 7 şu an.. Karar durumundayız ama iki daha azaldıkmı, kırmızı ışık yanmaya başlar az kaldık diye..
Bendeki bu sıkılmalarla da az kalmamalıyız.. Zira takıma kilit vurma cesaretim hortlicak mazallah..
Ben bi koşu boşalan kaptan yardımcısı kadromu doldurayım
Dimi ya..Sıkılmak en tehlikeli şey..
Senden hariç olanın sorumluluğunu alıyorsun.
Tek başına olsan neyse.
Kesinlikle katılıyorum canım
Bi kaç tane üye iyi olur.. Liste sayımız 7 şu an.. Karar durumundayız ama iki daha azaldıkmı, kırmızı ışık yanmaya başlar az kaldık diye..
Bendeki bu sıkılmalarla da az kalmamalıyız.. Zira takıma kilit vurma cesaretim hortlicak mazallah..
Ben bi koşu boşalan kaptan yardımcısı kadromu doldurayım
Canım çok teşekkür ederim.. Takıma verdiğin desteği de hiç unutmicamCanım gerçi benim toto pek yer görmüyor bu ara ama bende fırsat buldukça sizin takıma da uğrayıp az kızlara çoşkuyu vermeye çalışırımÜye deng gelirsem de yönlendiririm
İnan yazıklarını okuyunca kendimi hatırladımbende bazen böyle bir başımı alıp gidesim moduna giriyordum ama sağ olsun bütün kaptanlar sende dahil hep destek oldunuz şimdi kovalasalarda gitmem banane o kilolar gidecek ve ben buradan telimle duvağımla mezun olacağım yok öyle kaçmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?