Olurmu öyle şey Anka
Cuma hastanede olduğundan o haftakı crs yada Perşembe kılosu o
Dedıgım gıbı edıtorler hata var derse duzenlerım
Iste yazdimya ablam.
11.8 de 117 idim.
14.8. Pazartesi 116 idim
18.8. Tartilmadim
Benim takımımda da aynı şekilde bir üye var. Senin gibi yüksekti yuzdesi. Ben gelecek haftaya bıraktım canım. Sonuçta geçen cuma kilosu yok..Beril kaptanim görmemis olabilir burda kasten birsey yapilmadi. Bende eski kaptanim zamaninda 1. Takimdaydim.
14.8 de de 116 idim carsamba ameliyata gitmedende 116 idim yani 16.8
Bunun kaptan inisiyatifi olduğunu düşünüyorum
Her hata da bır doğru ogrenırız
Hata varsa uyarır Bahar yada aus sanırım
Lısteyı fırsat bulup duzeltecem
11.8.17 cuma günü 117 idim.
Direk pazartesi 116 idim. Cuma tartilamadim. Simdi ise 114.9
Evet olabilir. Pazartesi 114.9 idimCuma bildirim yapamayacağı zaman üyenin kilosu 1-2 gün önceden alınabilir .. Bu kaptan inisiyatifinde evet ve zaten 1-2 önce kilo bildirdiği için de adil olmayan bir durum yok diğer takımlar için . Tabii yine kaptan inisiyatifinde olan (malum tek tek girip takımları okumuyoruz bizler ) bunun alışkanlık haline getirilmemsi ..
''kaptanım yarın günüm var , sen benim bugünkü kilomu baz al ... ben yarın börek baklava götüreyim '' gibi değil ...
BUrada ameliyat söz konusu imiş , çarşamba bildirim yapılmasında sakınca yok bence . Lakin Çarşamba kilo bildirimini görmedim üyenin...
15 Ağustos Pazartesi 116.2 bildirimi yapmış en son .Ameliyat öncesi.
21 Ağustos Pazartesi de
Bildirimini yapmış ....
Burada adil olan 114.9 olan pazartesi bildirimin alınmasıdır ..Çünkü üye yeni giriş .
Eğer listede olan bir üye olsa idi ; 15 indeki 116 bildirimi alınır ve o haftada listeye geçerdi .
O hafta listeye girmediği için ; bu hafta son bildirimi olan 114.9 u baz almak gerekir (bildirim yapmadığı Cuma'ya en yakın kilo bildirimi)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1242Nasıl katılabiliriz?
Teşekkür ederim aus kaptanım .. Derdimiz 1.lik 2.lik değil kiBu şekilde akıllarda soru işareti kalmamıştır umarım ... Üyenin listeye girişi bir hafta ertelense de , 13.takım yüzdesi artıyor ... Yani bu durumda aldıkları derece de bu şekilde bir paylaşımla soru işareti kalmıyor .
Bir dip not:
Karar defteri dışında yazısız kurallar mevcut elbet ... Bunlardan öncelikli olanı da hakkaniyet .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?