- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
- 548
Rica ederim :) olurda unutulur diye halletmek istedim :)Tam düzeltmeye geliyordum ki halletmişsiniz. Teşekkürler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim :) olurda unutulur diye halletmek istedim :)Tam düzeltmeye geliyordum ki halletmişsiniz. Teşekkürler...
Ausencia kaptanim ortalamaniz eklenmemis onuda ekledim renklendirme yaparken:) bilginize
Bu yazi stilleri yuzunden karisiyo.bende ona bakiyodum acaba dedim duzgun mu gitti diye neyseki sen herzamanki gibi yetismissin :) seninde ellerine saglikteşekkürler canım ...son bi renk düzenleme de benim ellerimden öptü:)))
Sadece ortalamamiz skntiliydi onu duzelttiyseniz gerisinde birsey yok :)https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-144#post-52428483
LISTELER HAZIR UMARIM BIR YANLISLIK YOKTUR VARSADA UYARIRSANIZ DÜZELTIRIM
Colorayzn kaptanim mesajiniza gore duzelttim sanirim sizde yine kontrol edinde bir hata varsa duzeltiyim cepten zor oluyor gozden kacirmis olabilirim
Canım telden yaptımEllerine sağlık kaptanım. Ama bireyselde 2. Bizim takımdan inciakis olacaktı. gozunden kaçtı galiba.
Ikı kışının ortalaması aynı olunca sanırım ordada karıştırdımSadece ortalamamiz skntiliydi onu duzelttiyseniz gerisinde birsey yok :)
Elinize saglik kaptanim
neyse duzeltmeleri yaptim listeler hazir
dereceye giren takim ve bireysel derece alan arkadaslari kutlarim
not:listeleri cepten yapmak pekte kolay degilmis yapan arkadaslara helal olsun
Eline saglik canimneyse duzeltmeleri yaptim listeler hazir
Ellerine saglik❤neyse duzeltmeleri yaptim listeler hazir
neyse duzeltmeleri yaptim listeler hazir