- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
Merhaba ne guzel zayıflamıssınız tebrık ederım harıkaa14. takım Kaptan adayı SekerPancarii kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ne guzel zayıflamıssınız tebrık ederım harıkaa14. takım Kaptan adayı SekerPancarii kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Teşekkür ederimMerhaba ne guzel zayıflamıssınız tebrık ederım harıkaa
Sevgili kaptanlarim ve seaBahAR bu haftaki performans sonuçları malum rahatsızlığın devam ettiği için inatettimolacak tarafından hazırlanmıştır. Kendisine teşekkür ediyorum Maalesef linki ekleyemedim
Sevgili kaptanlarim ve seaBahAR bu haftaki performans sonuçları malum rahatsızlığın devam ettiği için inatettimolacak tarafından hazırlanmıştır. Kendisine teşekkür ediyorum Maalesef linki ekleyemedim
evet 2 hanede hesaplama yapmışım haklısın sanırım sıkıntı ordan çıkmış dikkat edeceğim teşekkür ederimEtap raporunda da belirttiğim gibi sıralamayı etkileyen bir durum olmadığı için değiştirmene gerek yoktu. Zaten çok önemsiz bir farktı. Dile getirme sebebim ise nerede hata yaptığına bakmak ve tekrarlamaman içindi. Çünkü bazen ufak bir fark sıralamayı etkileyebiliyor, bu da karne notunu etkiliyor.
Sanırım hatan şu: Takım ortalamasının ondalık sayısı üç basamak iken, üyelerin yüzdelerini de üç basamak olarak hesaplamalısın. Eğer iki basamakla hesaplıyorsan, yukarı doğru yuvarlama olacağından, takım yüzdesini ufak da olsa arttırcaktır. Tabii bu bir tahmin sadece.
Herkese hayırlı olsun..
Anlamadığım daha bir hafta önce kadro değişimi yapmış olmanız.
Neyse, beni ilgilendiren bir durum yok.
Sadece anlamadım, ancak anlamam da gerekmiyor zaten.
Merhaba sevgili kaptanlarım,
Yakın zamanda yurt dışına çıkıyor ve okulumun başlıyor olması sebebiyle kaptanlığımı SekerPancarii na devretmek istiyorum. Takım içi disiplin için şimdiden takımı devralması daha iyi olacaktır. Kendisi 14. takımın uzun süreli kaptanıydı zaten eminim ki benden daha çok ilgilenebilecek ve iyi yapacaktır görevini. Sizlerden referans istiyorum
seaBahAR
BanusummmmHakkınızda hayırlısı canım bende SekerPancarii na sonuna kadar kefilim diyecektim ama gerek kalmadı sanırım inşallah herkes kilolarını verip sağlığına bir adım daha yaklaşır
Evet kuzum hamistin sen sln71 di nickimHatırladım gibi gibi tatlı benim telaşlı olduğum zamanlarda gelmiştin rica ederim canım benim
Arkadaşlar ben 9.:30 da küçük bir ameliyat olacağım.. Yarın da burda olamayacağım büyük ihtimalle. Bu hafta sonuç hazırlama sırası da bizdeymiş. Rica etsem müsait olan biri benim için hazırlayabilir mi? Ben de onların sırası gelince hazırlarım inşallah.
Gelmiş, geçmiş olsun dilerim.Arkadaşlar ben 9.:30 da küçük bir ameliyat olacağım.. Yarın da burda olamayacağım büyük ihtimalle. Bu hafta sonuç hazırlama sırası da bizdeymiş. Rica etsem müsait olan biri benim için hazırlayabilir mi? Ben de onların sırası gelince hazırlarım inşallah.
Çok geçmiş olsun canım . Önemli bir rahatsızlık değil inşallah .
Ben buradayım ... Hazırlarım hiç sorun değil canım .
Çok çok geçmiş olsun ...
Geçmiş olsun canımArkadaşlar ben 9.:30 da küçük bir ameliyat olacağım.. Yarın da burda olamayacağım büyük ihtimalle. Bu hafta sonuç hazırlama sırası da bizdeymiş. Rica etsem müsait olan biri benim için hazırlayabilir mi? Ben de onların sırası gelince hazırlarım inşallah.
Cok geçmiş olsun kaptanim inşallah önemli birşey yokturArkadaşlar ben 9.:30 da küçük bir ameliyat olacağım.. Yarın da burda olamayacağım büyük ihtimalle. Bu hafta sonuç hazırlama sırası da bizdeymiş. Rica etsem müsait olan biri benim için hazırlayabilir mi? Ben de onların sırası gelince hazırlarım inşallah.
Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize. Safra kesesinde taş varmış tıkama yapmış. Sabah çok kısa bi operasyonla safra kesesini aldılar iyiyim şimdi çok şükür eve bile çıktım ama yine de yatırıyor evdekiler... Ausencia kaptanım çok teşekkür ederim. Ağrım sızım olmazsa yapmaya çalışırım
eski nicki söyleyince taşlar daha net oturdu tatlım seni görmek güzelEvet kuzum hamistin sen sln71 di nickim
çok geçmiş olsun kaptanimArkadaşlar ben 9.:30 da küçük bir ameliyat olacağım.. Yarın da burda olamayacağım büyük ihtimalle. Bu hafta sonuç hazırlama sırası da bizdeymiş. Rica etsem müsait olan biri benim için hazırlayabilir mi? Ben de onların sırası gelince hazırlarım inşallah.
geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsınTeşekkür ederim arkadaşlar hepinize. Safra kesesinde taş varmış tıkama yapmış. Sabah çok kısa bi operasyonla safra kesesini aldılar iyiyim şimdi çok şükür eve bile çıktım ama yine de yatırıyor evdekiler... Ausencia kaptanım çok teşekkür ederim. Ağrım sızım olmazsa yapmaya çalışırım