Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@wendigo eline sağlık cnm
Not almıştım aslında ancak etap raporu ceza sistemini oturtup da yazana kadar aklımdakileri uçurmuşum..
Geçmiş olsun kaptanım..
Ben vanillav a kefilim herhangi bir sorun cikarsa yardimci olurum
Hayırlı olsun diyeyim ben inşallah ikiniz icinde
Bende çok tanımıyorum ama devrettiğine göre sen güveniyorsun demektir bu durumda bende kefil olurum
Ben kefılım
Yerı geldıgınde tüm gorevını üstlenmeye hazırım
Tamamdır.. Bir kez daha güncelledim defteri.kefil olan kaptan arkadaşlarımın mesajlarını alıntıladım seaBahAR
Baharcım seni bekletmemek için cevabı ben vereyim dedimNorth River sonuç listelerinde iki kez düzeltme yapmışsın.. İkincisine "rakamsal düzeltme" diye bir başlık atmışsın. Takım yüzdeniz ve problemli üye satırındaki rakamlarda, bir önceki mesajına göre değişme yok.
Hangi rakamın düzeltmesi bu acaba?
Gözümden kaçmış da olabilir tabii..
Tamamdır.. Bir kez daha güncelledim defteri.
Hayırlı olsun.
North River sonuç listelerinde iki kez düzeltme yapmışsın.. İkincisine "rakamsal düzeltme" diye bir başlık atmışsın. Takım yüzdeniz ve problemli üye satırındaki rakamlarda, bir önceki mesajına göre değişme yok.
Hangi rakamın düzeltmesi bu acaba?
Gözümden kaçmış da olabilir tabii..
aynen mefkuremin dediği gibi yazarken +16.5 olarak yanlış yazmışım onu düzelttim +16.8 olarak tombik parmaklar klavyeye dar geldiyse demekBaharcım seni bekletmemek için cevabı ben vereyim dedim
Ilgili üyenin kilo farkı ilk listede 16.5 olarak yazılmış yanlışla
Düzeltmede 16.8 (doğru olan)
Diğer hesaplamalar doğru
geçmiş olsun toplight kaptanım