- Konu Sahibi freetalking2010
-
Bundan sonra bu sıtede kendımle ilgili hiç birşey yazmıyorm ameliyat sonrası resimde koymuyorum. Önceki yazılarımıda sileceğim. Artık bu siteye güvenmiyorum. Nasıl oluyorda benim yazdıklarım ameliyatımı yapan doktora gidiyor.Az önce geldi bu ameliyata büyük anlamlar yüklemşssin dedi bilseydim senın ameliyatını yapmazdım dedi YAzımı okuyanlar ne demek istediğimi anlamış ama doktorum maalesef anlayamamış. Bilseydim bende ona ameliyat olmazdım yazdıklarımı başka tarafa çektiği için HADİ GİDİN BUNUDA YETİŞTİRİN mail atın telefon edin doktora. Kimsenin işi gücü yok burda yazılanları saga sola yetiştiriyor. ÇOK AYIP ben zaten bu kararı zor verdım cesaret haplarıyla girdim ameliyata ama ameliyatımdna bır gun sonra böyle bır yazı denmes çok utanç verici içimi dökmek için yazdığım şeyler site dışına çıkıyor. BURASI KADINLAR KULUBU sanıyordum . Ben beni anlayabilecek kişiler oldugu için yazdım doktora gönderme yapmadım. Şuanda çok mutsuzum suratım şişmiş yatagımda dokturumdan böyle bır yazı yazmıssın demesi hiç hoşuma gitmedi. Gerçi onuda ilgilendirmez ama söyleyip yetiştireni allaha havale ediyorum. HEREKES haddini bilsin üzerine vazife olmayan şeylere karışmasın. Yazdıklarımz burda kalsın. Kimbilir daha neler dışarı taşınıyor. Site görevlisini sitenin gizliliğini korumaya davet ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?