- Konu Sahibi EternaaLLove
Geldikleri gibi giderlerrNanam ilk biz kimseye salça olmadık ama kalkipta bizim izlediğimiz diziyi yargılamak onlara düşmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldikleri gibi giderlerrNanam ilk biz kimseye salça olmadık ama kalkipta bizim izlediğimiz diziyi yargılamak onlara düşmedi
Tamam bitanem gel öpem senii
Yeriiiim ozaman yanlız bende yarın olmucamGeldikleri gibi giderlerr
Don goynek getiririk bacııııYeriiiim ozaman yanlız bende yarın olmucam
Neyse yarın cukur yok cukur baslayana kadar kendine iyi bak sana birsey olmasınYeriiiim ozaman yanlız bende yarın olmucam
Neyse uzatmicam o kadın için gel vedalasalimTamam haklısın ki bende öyle diyorum ama geri dönüp yazdıklarını dışarıdan birisi gibi okur musun? Cidden çok kötü
Kizzz aman diyim başımı yakmaBak seni polise veririn 15 temmuz haini çukuru izle
Cugara da getirin benimkiler uzun suruyo daDon goynek getiririk bacıııı
3 oradan 5 buradan yazmış Hhhaha haa alemsin yaaKizzz aman diyim başımı yakma
Baktım arada.
Çalmadan oynar bizim ayilar kısmı şahane olmuş Nietzsche tabi daha hoş bir laf söylemiş caktirma. Adam boşuna zeki değil
Vartoluya üzülüyorum yaa. Bir gün yüzü görmedi garibim. Çakma kimyagerligin ekmegini az yedi
Çukur evimiz Yamaç Babamız
Ve akın nin yüz ifadesi hala gülüyorum yaaa
... oldu
Tamam sizde sahip çıkın topigimize ya entelektüel kokuyo sahip cikilmadigindaNeyse yarın cukur yok cukur baslayana kadar kendine iyi bak sana birsey olmasın
Hahahahahha kaçak izlemissin herşeyiKizzz aman diyim başımı yakma
Baktım arada.
Çalmadan oynar bizim ayilar kısmı şahane olmuş Nietzsche tabi daha hoş bir laf söylemiş caktirma. Adam boşuna zeki değil
Vartoluya üzülüyorum yaa. Bir gün yüzü görmedi garibim. Çakma kimyagerligin ekmegini az yedi
Çukur evimiz Yamaç Babamız
Ve akın nin yüz ifadesi hala gülüyorum yaaa
... oldu
Tamam bacı renkli mi istersin beyaz mı dantelli mi istersin düz mü çamaşırlarını ona göre hazırlayalım cugara uzun mu kısa mıCugara da getirin benimkiler uzun suruyo da
Uzun al cugarami zırt birt yakmakla ugrasmayayim çokta seksu şeyler getirme ya mapushanede napcam iplide olmasın beni uyu ediyo siyah olsun kknin gudubetlerinin içi gibi simsiyah olsun bacıTamam bacı renkli mi istersin beyaz mı dantelli mi istersin düz mü çamaşırlarını ona göre hazırlayalım cugara uzun mu kısa mı
Kokarcalardan baska birsey kokmadı bebegim burada oda yolunu bulmustur zaten aklın kalmasınTamam sizde sahip çıkın topigimize ya entelektüel kokuyo sahip cikilmadiginda
Dur gazimi almışken bdvye gidiyim nasıl olsa sabahı gormicezKokarcalardan baska birsey kokmadı bebegim burada oda yolunu bulmustur zaten aklın kalmasın
Sayfayı geriye sar kuzu ateş aldı buralarTulparr donları D Dilos06 alır Ulustan dantelli dantelli deee
Ne oldu yaaa
Ben kavgamı kaçırdımmmm yoksa
tuhhhh
EternaaLLove az aradaÇukura bakem dedim olan oldu desenee
Neye kikirdiyon kızbırakın önce az güleyim