• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çukur Dizisi

Şimdiye kadar favori sahnelerimi açıkliyorum en iyisi vartolinin beyfendiye yaklasik 5 dk boyunca küfretmesi (netten izleyince mükemmel oluyor) sansürsüz , yamacın beyfendiye " abi kendine beyfendi dedirten bi YAVVVŞAAAAKK varmis " demesi, birde bir önceki bölümde beyfendinin kulağina kulaklik takip oynamalari..

Nasıl sıkılıyorum artık izlerken... Güzelim dizi tıkandı kaldı başladılar saçmalamaya...
Sena naapıyo öyle yahu.. 80 lerin yeşilçam filmi sanki.. Acaip itici sahnelerdi..
Kendisine yapmadığını bırakmayan eski sevgiliyi kurtarma adına uyuşturucu arayışı sanki 1 fincan kahve istiyor komşudan..
hayır merak etmesem izlemeyi bırakıcam da merak işte.:KK45:

Nasıl sıkılıyorum artık izlerken... Güzelim dizi tıkandı kaldı başladılar saçmalamaya...
Sena naapıyo öyle yahu.. 80 lerin yeşilçam filmi sanki.. Acaip itici sahnelerdi..
Kendisine yapmadığını bırakmayan eski sevgiliyi kurtarma adına uyuşturucu arayışı sanki 1 fincan kahve istiyor komşudan..
hayır merak etmesem izlemeyi bırakıcam da merak işte.:KK45:
O kadar katılıyorum ki
Saçma sapan hareketler senada. Bana ne eski sevgiliden az daha ötede gebersin bu gidip bi kilo uyuşturucu istiyo . Asi ya pabucumun asisi:KK70:
Zekamızla oynuyorlar resmen.
Yinede eskisi gibi olmasa da izliyorum tabi

Back