- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Selim'i sırtından vurdular göğsünden ameliyat ettiler.sahneyi izlerken Allah Allah niye böyle yaptılar diye çok düşünüp bir anlam verememiştimmeğer çekim hatasıymış
haha ne dikkatli izleyiciyiz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selim'i sırtından vurdular göğsünden ameliyat ettiler.sahneyi izlerken Allah Allah niye böyle yaptılar diye çok düşünüp bir anlam verememiştimmeğer çekim hatasıymış
Biz bile dikkat ediyorsak bu diziyi çekenler hangi kafada şaşarımhaha ne dikkatli izleyiciyiz :)
Bende cekim hatalarini görünce esim kiziyor sanane sen diziyi izle niye bunlara dikkat ediyorsun diyor ne yapiyim gözüme carpiyorSelim'i sırtından vurdular göğsünden ameliyat ettiler.sahneyi izlerken Allah Allah niye böyle yaptılar diye çok düşünüp bir anlam verememiştimmeğer çekim hatasıymış
Yok yokYamaç çıldırmış fragmanda.. Selim öldümü acaba bilen varmı.?
Yok ölmedi kurtuldu arkadaşın dediği gibi sırtından vuruldu göğsünden ameliyat olduYamaç çıldırmış fragmanda.. Selim öldümü acaba bilen varmı.?
Kizz. Sende mi izliyion:)Yamaç çıldırmış fragmanda.. Selim öldümü acaba bilen varmı.?
Yok yok
Sırtından vuruldu karnından ameliyat oldu iyileşti
Yok ölmedi kurtuldu arkadaşın dediği gibi sırtından vuruldu göğsünden ameliyat oldu
Kizz. Sende mi izliyion:)
Ben Yeni basladim kardeşim güzel dedi. Diye netten arka arkaya izliyorum süper oluyor daha 6 dayım yeni bolum derdim yok
Çok bağımlısı oldum her fırsatta açıp izliyorum sorana çukurdan çıkamıyorum diyorum :)Tabiii ki beybisi.. Çukur evimiz yamaç babamız..
Çok bağımlısı oldum her fırsatta açıp izliyorum sorana çukurdan çıkamıyorum diyorum :)
Vartolusuz bi hiçmiş :)Vartolu geldi diziye renk geldi.
Katılıyorum kafamda gergedanlar çiftleşiyor sen ne diyorsun lafına çok güldümVartolusuz bi hiçmiş :)
Hala finali izleyip gülüyorumkumburgazlı serdarı döverken bi yandan oynaması iticiydi ama bu bölümde acayip tatlılardı.len siz iki koca mafya bi araya gelmişsiniz çocuk gibi oynuyorsunuz delilerrr