Tamamen katiliyorum. Vartolu diziden ciktiysa bidaha izlememHiç yakışmamış bu diziye bu polis tiplemesi o pozlar ne öyle ergen gibi.hem polis öyle makas atarmi trafikte.vartoli bi bölüm yok diye töbe töbe.vartoliiii geri döönnnnnnn
Vartoli çıktıysa bende daha izlemem.ama dönücek hissediyorum:)Tamamen katiliyorum. Vartolu diziden ciktiysa bidaha izlemem
Hayatımda gördüğüm en salak polis tiplemesiiyice gıcık oldum ya
Ölen kişi Aliço'nun çöp toplayan arkadaşlarından birisi.bir önceki bölümde ondan sahipsiz evsiz birini istedi.aliço ben yapayım dedi.yamaç olmaz başka birisi olsun dedi.Vartoliyı bence yamaç saklıyor. Bı evde Meke ve Emmi dönüşümlü bırını beklıyorlar. Hatta son bölümde emmi Mekke’den devralıyor gorevı karanlık bı yere doğru ilerliyor bence orda vartolu var saklıyorlar onu.
Oldu süsü verdı ısler ıyıce karışmasın dıye.
Ole kışı de başkası bence. Benım tahmınım bu yönde.
Vartoli ne yazmış mektupta duyamadım.
Sadişe bir mektup bıraktı başka mektup muhabbeti mi varVartolu kime mektup yazmış...
Yamaç saklıyormuş onu öyle diyorlar...
Ölen kişi Aliço'nun çöp toplayan arkadaşlarından birisi.bir önceki bölümde ondan sahipsiz evsiz birini istedi.aliço ben yapayım dedi.yamaç olmaz başka birisi olsun dedi.
Vartolu ölmedi kesin dediğiniz gibi ama beni meraklandıran asıl konu hapisteki cumali karekteri.yamaç ın abisi.onu kim oynayacak çok merak ediyorum.nette değişik isimler dolaşıyor
BEN de öyle sanıyordum ama onunla anlaşmazlık yaşamışlar oyun kadrosundan çıkarmışlar diye okudum biryerde.keşke o oynasa güzel oynuyor açıkcasıOnu ben de çok merak ediyorum...
sözde cumali kahramanın ikiz kardeşiymiş sanırım yine mustafa üstündağ oynayacak...
ayy çukurcular buradaymış. ya kızlar bu emrah içerde dizisindeki aras bulut iynemlinin karakter taklidi değil mi?
Ay bu ne kadar sıkıcı bir bölümdü Allah aşkına bitsin biran önce diye bekledim resmen.biraz sonlara aksiyon katmışlar neyseki
evet evet kötü bir taklit. mimiklere varıncaya kadar.Ben de onu düşündüm :)
kötü bir taklit sadece.. daha özgün olmalısın emrahhhh
Evet umarım öyle olur.selim de ölmez sanırım.yoksa yamaç ı kimse tutamaz vartoluyu kesin vurur.:)Haftaya güzel bölüm olacak gibi...
Nede olsa vartoli göründü. :)
Selim ölecekmi acaba..
Gerçi üzülmem de anası babası var işte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?