- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 35
Flashbacklerden o kadar anladım çok şaşırdım ama abisini bilerek öldürüyor... Çok garibime gitti hastahanede babasını da oldurtmeye çalıştı...Evet idrisin oğlu vartolu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Flashbacklerden o kadar anladım çok şaşırdım ama abisini bilerek öldürüyor... Çok garibime gitti hastahanede babasını da oldurtmeye çalıştı...Evet idrisin oğlu vartolu..
Çünkü annesinin ölümünde ve yaşadığı bütün kötü olayların sebebinin babası olduğunu düşünüyor.. pişman oldu ama sonradan..Flashbacklerden o kadar anladım çok şaşırdım ama abisini bilerek öldürüyor... Çok garibime gitti hastahanede babasını da oldurtmeye çalıştı...
son bölümleride izledim selimin beyfedinin elinde videosu varmis escinsel olduguna dair duyumlar aldim
AnladimmÇünkü annesinin ölümünde ve yaşadığı bütün kötü olayların sebebinin babası olduğunu düşünüyor.. pişman oldu ama sonradan..
Orayi kaçrmşm ama şaşırmadm
Herkes benim gibi senayi sevmemiş bence de o kız o role uymamış beğenmedim... Yaa vartolu idrisin oğlu gibi izlediğim yere kadar öyle anladım sanki diğer sevdiği kadından olan oğlu daha 5. bölüme kadar izleyebildim... Selim'in eşcinsel olduğunu ben de sezdim...
yeni bitirdim tüm bölümleri 4. bölüm 4. kısımda selim barda genc bi cocukla tanisiyor snra bi evden cikiyor 5. bölümde de beyfendi bu videoyu selime gönderiyor
Senayı neden çok itici buluyorum acaba ben. :)
biliyor tabi dedi ya oraya buraya sıkarak gelmiyoruz diye mahsus yapti selimi elinde tutmak icinBeyefendı selimin peşin de hep..
İşlediği cinayetide biliyordur muhtemelen... saatteki kameradan dolayı..
Senayı neden çok itici buluyorum acaba ben. :)
isabel canım biz çukurcular :)) olarak dedik ki ; buraya da pzt leri bildirim alsak ?
her türlü gidere , amaaaaa ben izlemiyorum ki , bu bildirim neden geliyor 'a topun ağzına beni atın
Aus şekerim,balım,
Hani bildirim toplu bütün üyelere gidiyor ya hani,şu an en çok izlenen dizi adına giden bildirime bile dünyanın lafını etti izlemeyen üyeler.Hiçbirimiz nasıl bir rahatsızlık verdiğini anlamasak bile dizi adına bildirim gönderilmez artık sanırım.Hem seni topun ağzına asla atamam.Kıyamam ben sana da ,bebişimize de..
Ama şöyle birşey olabilir belki ilgi alanına TV Salonunu ekleyenlere gönderilebilir
Oyyyyy lisam
Gelen bildirimin zorlayıcı bir tarafı yok ki .. neyse .. aman rahatsız olmasın kimsecikler ... sustum ben ....
Çukur için arkadaşlar dedi , yoksa ben zaten dizileri canlı izlemiyorum :)) kayıttan 1-2 saat sonra izliyorum ki reklamları atlayayım
Öperim seni çok canım ...
Yaa sorma canım yaaa ...Ciddi rahatsızlık duyan üyeler var .Yukarda bildirim sekmesinde 9 bildirim yazacakken 10 bildirim yazıyor ve sadece bu yanii.Ama bundan rahatsızılık duydular ve ilettiler bile .Yoksa bildirim feda olsun sana..
Ben ikinizi daha çok öperim .
Diğer oyuncular ondan çok çok iyi olduğundandır bence
biliyor tabi dedi ya oraya buraya sıkarak gelmiyoruz diye mahsus yapti selimi elinde tutmak icin