- 30 Ekim 2017
- 738
- 2.315
- 33
Bende numara yaptğını düşünüyorum.çünkü düğünden ayrılırken ki bakışları öyle anladım yani bilerek koydu yamaç onuCelasun numara yapıyor gibi geliyor bana.. Vartolunun yanın da gerçekten yer almıyordur...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende numara yaptğını düşünüyorum.çünkü düğünden ayrılırken ki bakışları öyle anladım yani bilerek koydu yamaç onuCelasun numara yapıyor gibi geliyor bana.. Vartolunun yanın da gerçekten yer almıyordur...
Bende numara yaptğını düşünüyorum.çünkü düğünden ayrılırken ki bakışları öyle anladım yani bilerek koydu yamaç onu
Evet canım eminim yani. Ben de merak ediyorum yeni bölümü hem de cokkkkkkSize de öyle geldi dimi.?...
Merakla bekliyorum bakalım nasıl ilerleyecek işler :)
Aynen alico adamda ne cevher var ama çöpten kim hain bulduAliço..
Aynen alico adamda ne cevher var ama çöpten kim hain buldu
Celasun kesin ajan ya..Mümkün değil babasını öldüren adam için çalışmaz..
Tahminim Vartolu ona güvenmek için onu deneyecek.
Yamaç bi oyunları yapıp güvenini kazanmasını falan sağlayacak
Dizinin en eglenceli karakteri vartolu bence ve hic ona kızamıyorum yasadiklari onu bu hayata itmiş....
Vartolu , alico ve meke bu uc oyuncu rollerini cok guzel yapiyorlar ....bu dizi vartosuz olmaz )
Bu dizide tek kötü adam ve kadin selim ve karısı
Aynen gerçek vartolu sadişle konuşunca ortaya çıkıyor.. gittikce sarmaya basladi dizi..Dimi çok doğru.. Selim karısı hatta kızı çok fenalar...
Vartolu benim de adamım :)
Sadişle telefon konuşmaları çok masum çok sevgi dolu..
Aynen gerçek vartolu sadişle konuşunca ortaya çıkıyor.. gittikce sarmaya basladi dizi..
Bugun benimde dilime hep mihriban şarkısı dolandi durdu
Sena bu rolün hakkini veremiyor bence hatun cok guzel hoş ama rolun içine giremiyor gibi farkli bi dünya gibi ....belkide suan boyle olmasi gerekiyor ilerde farkli olabilir ...Senayı nasıl buluyorsun.?
Bana göre cıks :)
Sena bu rolün hakkini veremiyor bence hatun cok guzel hoş ama rolun içine giremiyor gibi farkli bi dünya gibi ....belkide suan boyle olmasi gerekiyor ilerde farkli olabilir ...
Belki mekeyi hic kimse farketmiyor ama ben mekeyi cok begeniyorum yaşıyor rolü bu cok onemli...
"Mihriban" sahnesi çok etkileyiciydi değil mi?
Ay o şarkıda annesini hatırladı ağlamaya başladı bittim orda bende iki göz iki çeşme agladimAynen gerçek vartolu sadişle konuşunca ortaya çıkıyor.. gittikce sarmaya basladi dizi..
Bugun benimde dilime hep mihriban şarkısı dolandi durdu
ahahahha süper cevap bencedeOnlar içerde kaldı :)
Şimdi çukur zamanı...