Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cubur Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi cubur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım cok tesekkurler elımden geldıgı kadar yardımcı olmak ısterım canım benımde meme dokum hıcyoktu kas altı oldum fakat hıc agrım olmadı boyle gececegını bılseydım amelıyaatın 370 cc bıle koy derdım doktoruma 1.72 boy 47 kılo genış omuzlu ve artık memelı bı hatunum
önceki cc kaçtı sende?
cuburcuummm.. çok az girebiliyorum siteye yaa. iyisindir inşallah.
cok cok ııyım copycım bende cok sık gıremıyorum sen nasılsın memedasım
önceki cc kaçtı sende?
amelıyat oncesı hıc yokru dıyebılı8rım yaprakcım.....
amelıyat oncesı hıc yokru dıyebılı8rım yaprakcım.....
doktorumuz aynı. benim de damla ve 300cc civarında olacak. dual plan ile. arkadaşlık isteği gönderdim. kabul edersen.
doktorumuz aynı. benim de damla ve 300cc civarında olacak. dual plan ile. arkadaşlık isteği gönderdim. kabul edersen.
kabul ettım canım amelıyatın ne zaman sımdıden hayırlı olsun cok sevındım senın adına resımlerıme bak doktorumuzun yaptıgı memelerımı beyenecekmısın fıkır olsun senın ıcın
kabul ettım canım amelıyatın ne zaman sımdıden hayırlı olsun cok sevındım senın adına resımlerıme bak doktorumuzun yaptıgı memelerımı beyenecekmısın fıkır olsun senın ıcın
biliyor musun, foto bakmadım ben muayenede. unuttum heyecandan. 3 boyutlu çalışmada bile sonraki halini görmek uçurdu beni. doktoruma güveniyorum ki en önemli konu bu bence.
harika olmuş cuburcum. nazar değmesin. :) benimkiler de böyle olsun istiyoruuuuummmm......
biliyor musun, foto bakmadım ben muayenede. unuttum heyecandan. 3 boyutlu çalışmada bile sonraki halini görmek uçurdu beni. doktoruma güveniyorum ki en önemli konu bu bence.
harika olmuş cuburcum. nazar değmesin. :) benimkiler de böyle olsun istiyoruuuuummmm......
yazın olacak benim. ameliyattan sonra ilk fırsatta burada olup yazacağım.
yazın olacak benim. ameliyattan sonra ilk fırsatta burada olup yazacağım.
ıstedıgınden daha guzeli olur ınsallah amelıyattan sonra fotolarla bırlıkte beklıyruz senı
ıstedıgınden daha guzeli olur ınsallah amelıyattan sonra fotolarla bırlıkte beklıyruz senı
sağol canım. kendimi toparlar toparlamaz tabi ki burada olacağım.
cok gecmis olsun cnm. umarım istediğin gibi olmustur. cok buyuk olunca dogallık kayboluyor
tesekkur ederım ben cok memnunum. cok buyuk gögüsler dogallıktan uzak dursada bazende cok güzel olabılıyorbu bıraz vucut yapısıyla alakalı bırsey hersey herkeze yakışmıyor önemlı olan bunu ıdrak edebılmek.
tesekkur ederım ben cok memnunum. cok buyuk gögüsler dogallıktan uzak dursada bazende cok güzel olabılıyorbu bıraz vucut yapısıyla alakalı bırsey hersey herkeze yakışmıyor önemlı olan bunu ıdrak edebılmek.
fotolarda naci beyin büyüklüğü çok iyi ayarladığını gördüm. gördüklerimde buradaki kişiler. biri de seninkiler cubur :)
fotolarda naci beyin büyüklüğü çok iyi ayarladığını gördüm. gördüklerimde buradaki kişiler. biri de seninkiler cubur :)
mutevazi olamayacagım doktorum herseyıyle mukemmel bırı.....
mutevazi olamayacagım doktorum herseyıyle mukemmel bırı.....
bunları duydukça yazı milyonlarca iple çekiyorum.
bunları duydukça yazı milyonlarca iple çekiyorum.
sen bırde amelıyatı olduktan sonrakı heyecanı yaşa artık senın olduklarına ınanamıycak 15 dk bır acıp acıp bakıcak gece uyandıgında ruya zannedıp ellerınle memelerını kontrol edeceksın gercek mı dıye cok cok guzel duygular bunlar ..
sen bırde amelıyatı olduktan sonrakı heyecanı yaşa artık senın olduklarına ınanamıycak 15 dk bır acıp acıp bakıcak gece uyandıgında ruya zannedıp ellerınle memelerını kontrol edeceksın gercek mı dıye cok cok guzel duygular bunlar ..
1 sene anca kendime gelirim diye düşünüyorum. çünkü yıllardır her gün ve günde yüzlerce kez göğüslerimin yokluğu aklımdan çıkmadı. ameliyattan sonra da , inş dediğin duyguları yaşarım ben de cuburcum. daha dün gibi, ay sayıyordum baktım ki bir aydan fazla geçmiş. bir bakmışım büyük gün gelmiiiiş, bir bakmışım birinci ay dolmuuuuş ve ben göğüslerle yaşamanın tadını çıkarıyorum
o gün, sevinçten deliricem!!!
1 sene anca kendime gelirim diye düşünüyorum. çünkü yıllardır her gün ve günde yüzlerce kez göğüslerimin yokluğu aklımdan çıkmadı. ameliyattan sonra da , inş dediğin duyguları yaşarım ben de cuburcum. daha dün gibi, ay sayıyordum baktım ki bir aydan fazla geçmiş. bir bakmışım büyük gün gelmiiiiş, bir bakmışım birinci ay dolmuuuuş ve ben göğüslerle yaşamanın tadını çıkarıyorum
o gün, sevinçten deliricem!!!
senınde dedıgın gıbı bır bakmışsın hersey olmuş bıtmiş. ondan sonra
delir tabiii yaprakcım hatta camdan dışarı çıkıp benımde artık memelerım var dıye bağır... yılların acısını cıkar...
senınde dedıgın gıbı bır bakmışsın hersey olmuş bıtmiş. ondan sonra
delir tabiii yaprakcım hatta camdan dışarı çıkıp benımde artık memelerım var dıye bağır... yılların acısını cıkar...
bunu ancak hayal edebilirim. şaka maka zaman geçiyor ya. çalışan bir insan olmak bu konuda da işe yarıyor. bu sene yılların acısını çıkarmak istiyorum, şimdiye dek hüzünden gözlerim dolardı, ameliyattan sonra da durup dururken gülücükler saçacağımı, daha pozitif olacağımı biliyorum ve o ruh halimi öyle merak ediyorum ki, anlatamam cuburcum... yaşamayan bilemez derler ya, aynen bu...