• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cübbeli'den skandal sözler

ben kız çocuklarının doğar doğmaz bir fanusa kapatılmasını öneriyorum mesela biz zeynep e yani kızıma öyle yaptık doğmadan önce nefes alabileceği büyüklükte bir fanus yaptırdık orada yaşıyor.abileri bile camın arkasından görüyor onu.ilkokul zamanı gelince de erkek öğrenciler ile aynı sınıfa girmesin aynı sırada oturmasın diye fanus içinde eğitim vereceğiz.
Mesela bence kız çocukları da kadın doktorlar doğurtsun. Ama kadın doktorlar için kadın kadavralar istiyorum. Erkek çocukları da erkekler doğurtsun. Ama erkek doktor da kadının şeyini görmesin, bence erkek çocukları erkekler doğursun, kız çocukları da kadınlar doğursun.

Mesela bence kız çocukları da kadın doktorlar doğurtsun. Ama kadın doktorlar için kadın kadavralar istiyorum. Erkek çocukları da erkekler doğurtsun. Ama erkek doktor da kadının şeyini görmesin, bence erkek çocukları erkekler doğursun, kız çocukları da kadınlar doğursun.
ama kadınların okumasını istemiyor

bknz videonun ilk bir ve ikinci saniyeleri.
kadın doktor ithalmi edilecek yurt dışından acaba

İslamda her emirden önce ilk emir "oku"dur.

Erkek okusun kadın okumasın değildir. İnsana yöneltilmiş bir emirdir.

Kadınların okutulmamasının islamla bir alakası yoktur.

Konu saptıran kişileri bağlar, islamı değil.

Karma eğitime karşıyız. Istemeyenler icin öğretmenlerin de kadınlardan oluştuğu bir eğitim sistemi istiyoruz.
öğretmenin erkek olması yada kadın olmasında ne zarar var meraktan soruyorum inanın

öğretmenin erkek olması yada kadın olmasında ne zarar var meraktan soruyorum inanın
Erkek öğretmenler ve öğrenciler kız öğrencilere bakınca bir hoş oluyor. Hallenebiliyorlar. Bizim lisede bir çocuk vardı. Kız öğrencilerle aynı sırada oturmazdı abdestim bozulacak diye. Şimdi bu çocuğun hakkı değil mi ayrı eğitim.

Kime göre skandal mesela?
Ya da neye göre?
Adam,islam ne buyuruyorsa onu deyyo :)
Çarpıtmacılar işini tamamladıysa az geri çekilsinler...
Kız okumasın demiyor,kız erkek bir arada zinhar olmaz diyor...

Erkek öğretmenler ve öğrenciler kız öğrencilere bakınca bir hoş oluyor. Hallenebiliyorlar. Bizim lisede bir çocuk vardı. Kız öğrencilerle aynı sırada oturmazdı abdestim bozulacak diye. Şimdi bu çocuğun hakkı değil mi ayrı eğitim.
erkekler hayatın her yerinde mesala babamız abimiz var bakkalımız doktorumuz var bunları nasıl halledeceğiz

bence de karma eğitim olmasın.. kız ve erkek üniversiteleri açılsın.. eh mezun olduktan sonra da birlikte çalışamayacaklarına göre ayrı hastaneler, ayrı okullar, ayrı fabrikalar açılsın.. kadınlar kadın hastanesine, erkekler erkek hastanesine gitsin.. mesela aynı şirketin erkek ve kadın çalışanları için ayrı firmaları olsun.. sonracığımaaa, aynı toplu taşımayı hatta erkeklerle aynı yolları da kullanmak istemiyorum ben.. hatta mezarlar bile kadın erkek ayrı olsun bak bakalım en ufak taciz olur mu?

Öğretmen olarak düşünme sadece mesela bdv da hergun öğretmenime aşığım asistana aşığım diye konuları görmüşsündür.

Adam "evlerinizde karar kilin" diyor. yanlis anlanacak bir tarafi yok. Hadi karma egitimden kactiniz diyelim, kiz kiza okullardan mezun olup erkeklerle bir araya gelmemek icin Amazonlarda mi calismayi dusunuyorsunuz?:confused:

Back