Haram diyenler bati kültürü olduğu için diyorlar .. Doğruluğunu bilemem ama ben tesettürlü gelinliğim ile alnım ak çıktım babamın evinden günaha girdiğimi de sanmıyorum ..Gelinlik giymek neden gunh kiiçok ciddi soruyorum. Tesetturlu gelinliklerde var sonuçta
Çarsaf araplarinda degil benceDinimizde çarşaf yoktur ! Ahhh ulen şu arap kültürü aramızda bir çıksa rahatlicaz...
Gelinlik dgl de vucut hatlarini belli eden sekilde giyinmek ztn dinimizde uygun dgl..Gelinligide burdan bagdastiriyolar..Gelinlik giymek neden gunh kiiçok ciddi soruyorum. Tesetturlu gelinliklerde var sonuçta
batı kulturu olan herşey gunah mı, ne saçma yaa. Belki bizden once onlar keşfettmiş yani. Akıl var mantık var. Resmen ırk ayrımı yapıyorlar işte.. Valla bnde tesetturlu gelinliğimle alnım ak çıktım gururla.Haram diyenler bati kültürü olduğu için diyorlar .. Doğruluğunu bilemem ama ben tesettürlü gelinliğim ile alnım ak çıktım babamın evinden günaha girdiğimi de sanmıyorum ..
ne alaka. Hergelinlik vucuda yapışmıyor ya. Hatta artık gelinlik ustune alınan pelerinler bile var.. Çok mantıksızGelinlik dgl de vucut hatlarini belli eden sekilde giyinmek ztn dinimizde uygun dgl..Gelinligide burdan bagdastiriyolar..