O kadar çelişki var ki bu sadece biriKızı ne giymiş hoca ne demiş umrumda değil ama islamiyette tesettürlü gelinlik diye birşey yok.
Tesettür demek sadece heryerini kapatmak değil dikkat çekmemek gösterişten uzak olmak demek.
Tesettürlü de olsa gelinlik dikkat çekicidir.
Ayrıca makyaj da yapılıyor zaten herkesin gözü gelinin üzerinde oluyor yani maşallah ne güzel olmuş diyoruz.
Hiçbir erkek görmeden sadece kadınlar içinde giyilse neyse ama bir de tesettürlü gelinlik giyip erkeklerin önünde oynamak çok saçma.
Valla eşimin iş arkadaşının eşi tesettürlü gelinlik giydi düğünde makyajı da harikaydı çok güzeldi kuğu gibi oynadı bak bak doyamadık yani ben bile hayran kaldıysam erkekleri düşünemiyorum. İslamiyette böyle bir olay yok.
Tesettürlü gelinlik giyenler benden daha güzel oluyor.
ne konuda çelişki var anlamadım tesettürlü gelinlikte mi?O kadar çelişki var ki bu sadece biri
Açıklamasının tamamını okudum ben ofişim.Kendini aklamak icin kizi harcamis yanliz..
Hangi gelinlik yapismiyor Allah askina gogus hatlari tam belli degl mi ? Benim gelinligimde oyleydi tesetturlu olmasina ragmen ..Kadinlarn icinde olmasindan dgl karisik dugunlerde belli etmesinden kaynakli bagdastiriyorlar dedm bagdastiriyorum demedim ztn..ne alaka. Hergelinlik vucuda yapışmıyor ya. Hatta artık gelinlik ustune alınan pelerinler bile var.. Çok mantıksız
Açıklamasının tamamını okudum ben ofişim.
Diyor ki kızım gelinlik giydiği için bakmadım bile duasınıda ona sırtım dönük yaptım
Zihniyete bak.
Ondan sonra tacizci tecavüzcü neden arttı !!!
Damat bey öyle uygun görmüş sendeHeee dugunun Four Seasons otelinde olmasi islami yani, oraya gitmesinde sikinti yok ama gelinlikte sikinti var
Damat bey öyle uygun görmüş sende
Fatih Evlendirme Dairesinde evlenecek değiller ya
Sümüşden neyi eksik
Dininizde carsaf olmadigini hangi ayet veya hadise gore aciklayabilirsinDinimizde çarşaf yoktur ! Ahhh ulen şu arap kültürü aramızda bir çıksa rahatlicaz...
KAHİRE - Sünni İslam'ın en önemli enstitüsü olan Mısır'daki El Ezher Üniversitesi'nin rektörü Şeyh Muhammed Said Tantavi, kadının yüzünü ve vücudunun tamamını baştan aşağı örten kara çarşafın İslami inançla bir ilgisi olmadığından yasaklanması için fetva çıkaracaklarını belirtti.Dininizde carsaf olmadigini hangi ayet veya hadise gore aciklayabilirsin
Dindeki giyim kimsenin tartismasina acilacak birseybdegildir hukum kesindir ayseye fatmaya gorenkot ustu turban oburune gore esarp alti pardesu degil asli carsaftir Bu tarz haberlerin bu topikte hep dine baglanmasi sacma kitap var hukum kanu seriat hepsi ayni sey ortada nefsine uyan yapar sahsen ben yapamiyrm ama umarim Allahim hidayet verir
Arkadaş haklı bu bir Arap geleneği arkadaş haksız İslamiyet çarşafı benimsemiştirDininizde carsaf olmadigini hangi ayet veya hadise gore aciklayabilirsin
Dindeki giyim kimsenin tartismasina acilacak birseybdegildir hukum kesindir ayseye fatmaya gorenkot ustu turban oburune gore esarp alti pardesu degil asli carsaftir Bu tarz haberlerin bu topikte hep dine baglanmasi sacma kitap var hukum kanu seriat hepsi ayni sey ortada nefsine uyan yapar sahsen ben yapamiyrm ama umarim Allahim hidayet verir