- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
eee sen git ailenle ille kocanı alma napcan kocanı ama baya pahalı bide vize basvurusu yapıcan falan kimliklerle gidersen belki anneni istemezlerMerhabalar, bu kadar "lüks" bir başlık açacağım ömrü billah aklıma gelmezdi ama çevremde sorabileceğim bilen hiç kimse yok, tur şirketleri tarafından kazıklanmak da istemiyorum. Burada belki bilenler vardır diyerek size danışıyorum.
Annem ile babamın Haziran'da 30. evlilik yıldönümleri doluyor. Annem de cruise gemi seyahatine çok özeniyor(muş), bir arkadaşı Norveç fiyortlarına gitmiş hava atmış galiba anneme. Babam da yıldönümü hediyesi olarak annemi bu gemi seyahatine çıkarmak istiyor ancak benimle kardeşime söyledi siz ayarlayın ben hiç bilmiyorum bu işleri diye. Annemin haberi olmayacak sürpriz olacakmış o yüzden "Arkadaşına sor bakalım nasılmış" gibi soramıyoruz. Kardeşim sallamadı, iş bana düştü. Babam da özel rica edince... Şöyle bir turlara baktım ama hiçbir şey anlamadım. Mesela 7 gece olanla 14 gece olanla 1000 tl fark oynuyor ama görünüşte pek bir farkları yok. Gidenler varsa önerecekleri tur şirketi olabilir, iç kamara ayrı fiyat dış kamara ayrı, balkonlular ayrı kafam karıştı. Nelere dikkat etmem lazım kazıklanmamak için yardımcı olabilecekler varsa çok minnettar kalırım gerçekten. :)
Not: Biz gidemiyoruz maalesef onlarla, babam "Sizi de kocalarınız götürsün artık zamanı gelince hehehe" dedi.Kısmet, belki sonra ben de giderim. :)
pronto tura bak o guzel anıtur olur ets olur ama biraz daha bekle suan tam turlar olusmamıstır