- 23 Ocak 2016
- 33.940
- 50.065
- 598
Ben karın kası için değil de bel oyuntusunu ortaya çıkarmak için ağırlık çalışıyorum gerçi Ramazan ve bayram sonrası oyuntu moyuntu kalmadı başladım yine bakalımbak işte buna kesinlikle katılıyorum, daha ince ve kaslı olmak için ağırlık şart
Ben karın kası için değil de bel oyuntusunu ortaya çıkarmak için ağırlık çalışıyorum gerçi Ramazan ve bayram sonrası oyuntu moyuntu kalmadı başladım yine bakalım
Nedir o ilk defa duydumo da bi nevi kas ama o görüntüyü seviyorum
Hadi hayirlisi olsun
Ama sana nacizane tavsiyem crossfit yapmancok guzel güçleniyorsun
Kız ben o demiri nerede bulucam
Kız ben o demiri nerede bulucam
hadi akşam bi antrenman patlatalımKız ben o demiri nerede bulucam
Akşama yapicam inşallah dün akşam yapmadım çünkü ama ben Ergin Kırbaç videosu yapıyorumhadi akşam bi antrenman patlatalım
fark etmez ne istersenAkşama yapicam inşallah dün akşam yapmadım çünkü ama ben Ergin Kırbaç videosu yapıyorum
Akıllı saatim var da çok detay vermezfark etmez ne istersenakıllı saatin varsa detayları ordan görürüz :)
Akıllı saatim var da çok detay vermez
Yaa ben videosunu çalıştığım insanın görselini de beğenmem lazımbak bunu yapabilirsin çok rahat tek dambılla
sadece russian swing çift kol yapılır
Yaa ben videosunu çalıştığım insanın görselini de beğenmem lazımbunu beğenmedim
Sana sporluk güzel bir müzik bırakıyorumbak bunu yapabilirsin çok rahat tek dambılla
sadece russian swing çift kol yapılır
O zaman haydi antrenmanaaaaSana sporluk güzel bir müzik bırakıyorum
Bu akşam tatlıyı fazla kaçırdım bir saat spor şart ya bu tatlı yeme isteğini nasıl azaltabilirim bilgin var mı?O zaman haydi antrenmanaaaa
Ben yemiyorum yani öllyle çok tatlı manyağı hiç olmadım yersem yerim ama o kadarBu akşam tatlıyı fazla kaçırdım bir saat spor şart ya bu tatlı yeme isteğini nasıl azaltabilirim bilgin var mı?
Burpee ben de çok seviyorumVeeeee güzel bi antrenman cikardimm öldüm bittim terden harab ve bitap düştüm, saç diplerime kadar terledim ama değdi mi değdi benceeee
12 kiloyla split jerk
Clean jerk
Hang power
Clean power
Front squat
Yapildi...
Ve aralarda lateral burpeeyaparken bayılıyorum kendisine
Sonuç aşağıdaki gibi
Valla renkleri seker gibiBurpee ben de çok seviyorum
Başlıyorum hadi Bismillah
Benim dumbellar sana şeker gibi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?