crocu nun çeyizcikleri......:)

işte buda yatak örtüm
$1000_1201229213823.webp

cnm daha önce yorum yaptım mı bilmiyorum aam aldıkların çok kaliteli çok güzeller mutlulukla aşkla kullan inş:16:

hiçççç ama hiçç şaşırmadım canım çoğu şeyimz aynı olduğu gibi bu konudada zevkimiz aynı çıktı:D
daha dün bende bu modeli beğenip almaya karar verdim en yakın zamanda alacağım sende güle güle kullan canım çok zevkli bi seçim ne kadar aldın öğrenebilirmiyim?

ayşegül,giz ve lodedgun teşekkür ederim kızlar daha güzelleri siizn olsun ki:)):16::16:

hiçççç ama hiçç şaşırmadım canım çoğu şeyimz aynı olduğu gibi bu konudada zevkimiz aynı çıktı:D
daha dün bende bu modeli beğenip almaya karar verdim en yakın zamanda alacağım sende güle güle kullan canım çok zevkli bi seçim ne kadar aldın öğrenebilirmiyim?

:1:canım sen al beraber güzel günlerde kullanalım inşallah:) canım indirimde olan bu ürün 680tlden 544de düştü sanırım. bir önceki sayfada beğendiğim banyo paspasları var sence hangisi güzel?????

:1:canım sen al beraber güzel günlerde kullanalım inşallah:) canım indirimde olan bu ürün 680tlden 544de düştü sanırım. bir önceki sayfada beğendiğim banyo paspasları var sence hangisi güzel?????

Amin inşallah canımm:16: ben paspaslardan ilkini daha çok beğendim canım daha zarif geldi=)

Güzel günlerde kullan canım çeyizciklerini bir şey sorabilir miyim eklediğin paspas takımın markası ne ? beyaz olanı beğendim bende onu alayım :)

Hep çok güzel, sağlıklı mutlu günlerde kullanın inşallah..
Buarada aldıklarının bazıları benimkilerle aynı ;)

Çok güzeller canım güle güle kullanın her parça ayrı güzel:16:

her parçasının özenle seçildiği bellii çok hoş iyi günlerle kullan

Back
X