crnugur un mobilyalarııı :)

crnugur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
177
8
48
Manisa
kızlar benimde 15 temmuzda düğünüm var mobilyalar tamamdır buyrun :)

burası salonn..

$evgor_mobilya_inci_yemek_odasi_5110.webp$esprit-home-kremrengi-ekru-Tufting-Halı.webp$Gozde-20x40-Lale-Camli-Tasli-Modern-Avize__46283519_0.webp$capital-koltuk-takimi-d1-119 (1).webpEki Görüntüle 436105

bu koltukların tamamen vizon rengini seçtim kırlentleri de pudra pembe olucak tebiki fon perdelerde pembe:)

$B28285357-1.webp$dogal-tas-duvar-2282.webp$rio_b.webp

$Kelebek-40-lik-Modern-Sarkit-Ahsapli-Avize__39991981_0.webp$FB,1414,10,prizma-micropost-ship-krem-150200-paspas-paspas-klozet-takimi-prizma.webp$monaco-yatak-odasi-d4-060.webp$monaco-yatak-odasi-d1-060.webp

Son düzenleme:
canim konuyla alakasiz olacak ama
topik basligini görünce böyle okudum : CIRNIGUR :27:
dedim bu ne tuhaf nick böyle,
sonra anladim cerenugur :9:

Bembeyaz çook iddaalı ama hoşmuş beğendim.Güle güle kullanmak nasip etsin Rabbim..

asla beyaz mobilya almam diye konuşurken ortalıkta bunlara vuruldum ben :) fotoları beyaz ama ben yemek odasını ekru yaptırdım salon takımıda fotoda çok beyaz oda ekru sedefli bi kumaş :)

hepsi çok şık. güle güle kullanın şimdiden. yerleşmiş halinide görürüz inşallh acaba halı ve mobilyaların nerden olduğunu da yazabilirmisin

hepsi çok şık. güle güle kullanın şimdiden. yerleşmiş halinide görürüz inşallh acaba halı ve mobilyaların nerden olduğunu da yazabilirmisin

teşekkür ederim öncelikle. halılarım merinostan . oturma grubum saloni mobilya rio koltuk takımı. salon takımım da sadece avangard koltuk üretimi yapan özel bir firmanın ama fotosunu ben evgör sitesinden buldum canım. yatak odamda inegöl mobilya. düzenlenmiş halleri 2 hafta sonraaaaa :)

Son düzenleme:
Back
X