- 25 Şubat 2020
- 458
- 505
- 33
Ya Bedi bitecek canım günlük 3000 tane onu ojuyoruz zaten 2 beye 3 gün kaldıYarın son
Rezzak var. 10 günde 94.864 çekebilir miyiz ki?
3 ya da 3 gün yazacaktimYa Bedi bitecek canım günlük 3000 tane onu ojuyoruz zaten 2 beye 3 gün kaldı
Ya latif 16 bin gibiydi, bu 9.5 bin ; yani daha az okunur
Tamam o zaman canlar insallah yarın bunu tamamlayalım ya rezzak için baslayalım. Aranizda konu açmak isteyen varsa açabilir.3 ya da 3 gün yazacaktim
Canim ben de katılabilir miyim.Tamam o zaman canlar insallah yarın bunu tamamlayalım ya rezzak için baslayalım. Aranizda konu açmak isteyen varsa açabilir.
Tabi kiCanim ben de katılabilir miyim.
Olur kuzum uyarım ben. Etiket yapmanız yeterliTabi kibiz liste filan yapmıyoruz. Sayıdan düşüyoruz. Yarin burası bitecek rezzak esmasina gecicez.
6641 aldım aldım 5000 kaldi5000 okuduk kalan 11.641
1000 okudum 4000 kaldı6641 aldım aldım 5000 kaldi
Kuzum bana bildirim gelmiyo dua grubu da çok olunca bunu unuttum kaç kaldıCanlar yarın başlıyoruz buna.🌙 YA REZZAK🌙
Er-Rezzâk Esmasının Ebced Değeri ve Zikir Saati Zikir Adedi : 308 Zikir Günü : Cuma Zikir Saati : Zühre Sabah gündoğdu vakitte İkindi güneş tepe noktası vaktinde Akşam namazı sonrası vaktinde Gece teheccüd namazı vaktinde Bu Esma-ı Şerif ‘Er-Rezzâk’ ‘Ya-Rezzâk’ diye bu zikir saatlerinde...www.kadinlarkulubu.com
Burası bitti. Ben de her seye maydonoz oluyorum bilririm gelmiyorKuzum bana bildirim gelmiyo dua grubu da çok olunca bunu unuttum kaç kaldı
Diyosn ki herşeye Maydanoz olduğun için sanada bildirim gelmiyo öyle miBurası bitti. Ben de her seye maydonoz oluyorum bilririm gelmiyoryarın rezzak icin baslıyoruz. Onda 10 gün süremiz var. 10 günlük okuyabileceğin gibi alabilirsin.
Bunu sordum kuzumYarın son
Rezzak var. 10 günde 94.864 çekebilir miyiz ki?
94 bin küsür okuyacaz. 10 gün süremiz var. Oluyon tabi olmuyon muDiyosn ki herşeye Maydanoz olduğun için sanada bildirim gelmiyo öyle miönceki mesajlarda Bi sayı vardı okuyabilir miyiz ki falan demişsin o ne sayısı
Oluyorm valla bakıyorm sürekli Bi olay var mı karışsam diye94 bin küsür okuyacaz. 10 gün süremiz var. Oluyon tabi olmuyon mu
Liste yaparsın kişilere bölersin isterse okumasınlar94 bin küsür okuyacaz. 10 gün süremiz var. Oluyon tabi olmuyon mu
Yok öyle yapmıcam. Herkes gelsin 100 200 ne kadar okuyabilirse. Okuyanilen çok okuyor zaten nana filan cok çok aliyorlar mesela ailecek okuyorlarmışListe yaparsın kişilere bölersin isterse okumasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?