Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Liste ypmadık diye böyle oldu. Herkesin icinden geldiğince olsun istemiştim.Basta okuyan arkadaşlar niye yokne kadar çok kişi okusa o kadar iyi
![]()
Bildirim mi gitmiyor acaba kimseyeListe ypmadık diye böyle oldu. Herkesin icinden geldiğince olsun istemiştim.![]()
Listeyle olacak birşey değil ki bu , 10 günlük birşey, sevabı büyük şuradada kalmış 2-3 gün, başlayıp yarım bırakmak olur mu böyleListe ypmadık diye böyle oldu. Herkesin icinden geldiğince olsun istemiştim.![]()
Bildirime gerek yokki kuzu, günlük esma zaten şu kadar okudum de yeter, resmen tam sona yaklaştık durdu gibi, benimde dualarım var anca bu kadar okuyabildikBildirim mi gitmiyor acaba kimseye
Canım kaç gün kaldı?1500 aldım kalan 0.![]()
Yarın sonCanım kaç gün kaldı?
Rezzak var. 10 günde 94.864 çekebilir miyiz ki?merve bundan sonra başka esmaya geçecek mıyız canım
10 gün toplam 94.864 mü?Yarın son
Rezzak var. 10 günde 94.864 çekebilir miyiz ki?![]()
Evet 10 gün bu sayıyı bitirmeye calışcaz ama bana evet denmesine ihtiyacım var.10 gün toplam 94.864 mü?
Olmazsa yine bir konu acar bildirim yaparım. Herkes kendine 308 tane de okuyabilir günlük.10 gün toplam 94.864 mü?
Ya latif 16 bin gibiydi, bu 9.5 bin ; yani daha az okunurEvet 10 gün bu sayıyı bitirmeye calışcaz ama bana evet denmesine ihtiyacım var.![]()