Saç Kesim Şekilleri creaclip i gördünüz mü ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

iparhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
18
0
36
İstanbul
youtube.com/user/creaclip#p/u/2/qfDQtg

bu aletle kendi başına istediğin şekilde saç kesiosun mükemmel bişi türkiye de göreniniz bileniniz var mı alim hemen :):)

bende birkaç gün öncesinde video ararken görmüştüm türkiyede satışı yok çok araştırdım keşke olsa da alsak yaa off:26:

Ben başlık açıcaktım benden önce davranmışsınııız. Ben bugün gittigidiyorda gördüm creaclip, açtım videolarını fln izledim baya süper bişey gibi duruyo. Alan varsa gerçekten videolardaki gibi mi söylesin ben de alıcamm. Aldıktan sonra ben de yazarım buraya.

:52: inanmıyorum ben ilk defa görüyorum bu aleti,bundan geri kalmışım.Harika bir şeyy alan var mı acaba aranızda?Çok merak ettim videolarda görüldüğü gibi o kadar kolay mı ki?Türkiye de bulup da alan arkadaşlar olursa buraya yazabilirler mi?Bende almak istiyorum ona göre.Her zaman kuaföre para vermek yerine buna para veririm evdeki herkes kullanır ne güzel.Hem kuaförün azizliğine mi uğrayacağım acaba diye saçlarımı kestirirken stres olmam :1:

Hala alan yook :( Ben bekleyemedim bugün sipariş ettim, sanırım pazartesi gelir.Gittigidiyordan 20tl'ye aldım.Denicem bakalım inş. yapabilirimm

Bende bu üründen aldim gecen gün.süper bi ürünmüs gercekten.kuaför derdinden kurtuldum.artik hep kendim keserim..herkese tavsiye ederim.
ürün söyle birsey

$home1.jpg $vjasx4fbujid3vq4.jpg
$CreaClip1.jpg $0.jpg

Bende aldım ve denedim. Gerçekten çok iyi. Bu kadarını beklemiyordum, artık kuaföre katlı kesim için para vermeme gerek kalmadı, kendi saçım kendim kesebiliyorum. :21:

gitti gidiyordaki bitmiş ne yazık ki zaten sadece 3 tane satmış getiren kişi.
keratin tarağııyla da aynı işi yapabiliriz belki ama henüz alamadım keratin tarağını bugün evde kendim buna benzer bir şey yapmayı deneyeceğim kardeşimin saçını kesmem lazım en düzgün şekilde kuaföre emanet edemem :19:

Crea-clip'i yurt dışı sitelerinden araştırdım. Ebay haricinde genelde uzak doğu ülkelerinde oldukça ucuz.
Sahibinden.com'da biri 90 tl'ye satıyor! İnanamadım.
Biri çıkıp 10 tane alsa da biz de yararlansak, kargoyu da paylaşsak ne iyi olurdu.

Back