Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
laelaelaelaelae kusacağım
sanane hülya hülya neden böyle hülya derdini söyle :teytey:
kızzzz ne siliyorsun yorumları sıpa
benimde öyle içimde bir his var :gitme:
başlık iddialı olunca gelinliğe değil başlığa tepkiler gelmiş bence
yani sadece "kuzenimin gelinliği" diye başlık olsaydı
herkes daha olumlu yaklaşacaktı
duygusal tepkiler verilmiş gibi geldi bana
benim tarzım değil böyle çok kabarık gelinlikler ama güzel bir model
mutluluklar dilerim...
aynen bende katılıyorum yorum yaparken bazen çok acımasız oluyoruz yanlış bir hareket arkadışımız başlığı değiştirmek istemiş ama olmamış oda anlamış yani daha niye üstüne gidilmiş anlamadım boşuna polimik yaratılmış vasat yada kötü değil hoş bir gelinlik bayana çok güzel olmuş iddalı değil çok emek verilen bir gelinlik olmuş ben sadece bir gelinliğe 5 yada 6 TL verilmesini onaylamıyorum gereksiz bence kuzenine mutluluklar diliyorum iyşallah bizde koyabiliriz bir gün gelinliğimi kuzenin mutlumu onemli olan bu
aynen bende katılıyorum yorum yaparken bazen çok acımasız oluyoruz yanlış bir hareket arkadışımız başlığı değiştirmek istemiş ama olmamış oda anlamış yani daha niye üstüne gidilmiş anlamadım boşuna polimik yaratılmış vasat yada kötü değil hoş bir gelinlik bayana çok güzel olmuş iddalı değil çok emek verilen bir gelinlik olmuş ben sadece bir gelinliğe 5 yada 6 TL verilmesini onaylamıyorum gereksiz bence kuzenine mutluluklar diliyorum iyşallah bizde koyabiliriz bir gün gelinliğimi kuzenin mutlumu onemli olan bu