crayzz11 Kuzenin Düğünü, İddaa Ediyorum Böyle Gelinlik Görmediniz :)

çok iddialı bir başlık açmışsınız.....
Güzel bir gelinlik ama bundan çok daha güzellerini gördüm...
Deri olması ilginç bir özellik katmış ama resimlerde falan deri olduğu anlaşılmıyor bile....
Bence çok da farklı olmayan şık bir gelinlik, allah mesut etsin....

bence çok güzel canım alt kısmı kıvırcık marula benzettim :):) ama çok şık allah bir ömü r boyu mutlu etsinnn

evet dediğin kadar varmış gelinlik güzel giyende güzel olunca çok yakışmış hayırlı uğurlu olsun

başlık iddialı olunca gelinliğe değil başlığa tepkiler gelmiş bence
yani sadece "kuzenimin gelinliği" diye başlık olsaydı
herkes daha olumlu yaklaşacaktı
duygusal tepkiler verilmiş gibi geldi bana
benim tarzım değil böyle çok kabarık gelinlikler ama güzel bir model
mutluluklar dilerim...

başlık iddialı olunca gelinliğe değil başlığa tepkiler gelmiş bence
yani sadece "kuzenimin gelinliği" diye başlık olsaydı
herkes daha olumlu yaklaşacaktı
duygusal tepkiler verilmiş gibi geldi bana
benim tarzım değil böyle çok kabarık gelinlikler ama güzel bir model
mutluluklar dilerim...

aynen bende katılıyorum yorum yaparken bazen çok acımasız oluyoruz yanlış bir hareket arkadışımız başlığı değiştirmek istemiş ama olmamış oda anlamış yani daha niye üstüne gidilmiş anlamadım boşuna polimik yaratılmış vasat yada kötü değil hoş bir gelinlik bayana çok güzel olmuş iddalı değil çok emek verilen bir gelinlik olmuş ben sadece bir gelinliğe 5 yada 6 TL verilmesini onaylamıyorum gereksiz bence kuzenine mutluluklar diliyorum iyşallah bizde koyabiliriz bir gün gelinliğimi kuzenin mutlumu onemli olan bu

güzel ama çoğu kişinin dediği gibi öyle çk sıradışı bi model deil deri olduğu belli olmuyo bilee ..
Allah mutluluklarını daim etsnnn...

Ben hic begenmedim gelinligi, birde öyle yapmacik pozlar hic yakismamis. Cok yapmacik, itici olmus.

Allah ömür boyu mutluluklar versin, bir yastikda kocatsin tabiki yinede.

aynen bende katılıyorum yorum yaparken bazen çok acımasız oluyoruz yanlış bir hareket arkadışımız başlığı değiştirmek istemiş ama olmamış oda anlamış yani daha niye üstüne gidilmiş anlamadım boşuna polimik yaratılmış vasat yada kötü değil hoş bir gelinlik bayana çok güzel olmuş iddalı değil çok emek verilen bir gelinlik olmuş ben sadece bir gelinliğe 5 yada 6 TL verilmesini onaylamıyorum gereksiz bence kuzenine mutluluklar diliyorum iyşallah bizde koyabiliriz bir gün gelinliğimi kuzenin mutlumu onemli olan bu

teşekkürler

Son düzenleme:

Öncelikle teşekkür ederim zaman ayrıp yazılanları okuduğunuz ve beni anladığınz için bazı arkdaşlar sadece resimlere bakıp ne yazıldığına bakma gereği duymuyorlar o yüzden luzumsuz yere çirkin hınc alımışcasına yorumlar yapıyorlar ne yazık ki biz buraya birilerine fikir olsun diye bu resimleri ekliyoruz mutluluğumuzu paylaşmak adına yoksa bıze nee ekleymiz olur biter ayrıca resimlerdeki pozu beyenmeyen arkdaşlar bunlar çok bilinen bir fotoğ. stüdyosunda çekilmiştir,nerde yapmacıklık yani siz öyle çektirmeye bilirsiniz ama o öyle çektirmiş buda kimseyi ilgilendirmez lütfen yorumlarınzı yaparken incitici ve kırcı olmamaya dikkat edin mesaj yazmak adına yazmayın

ayrca ARZAH size tekrar teşekkür ederim..

başlık iddialı olunca merakla girdim
ama bence güzel bir gelinlik değil
üstünün deri olması ilk başta ilginç gelebilir ama önemli olan ilginç olması değil bir gelinlikte
üstünde taşlar,ipler,der,altında bol bol fırfır derken çok çok karışık olmuş ve basit durmuş
tabi ki önemli olan giyenin beğenmesi ve mutlu olması
bir de bagdat caddesi nişantaşı ortak yapımı olayını anlayamadım
lakin birbirinden uzak yerler

Back