Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darılmayın ama "bence" vasat bir gelinlik
Mutlulukları daim olur umarım
iyi dilekleiniz için teşekkür ederim yanlız vasattan kastınz ne anlamdım ?? sizin zevkleriniz daha farklı olabilir acba sızın gydiğniz bir gelinliğe böyle bir yorum yapılsa hoşnut olurmusunz acba biraz daha özen lütfen
iyi dilekleiniz için teşekkür ederim yanlız vasattan kastınz ne anlamdım ?? sizin zevkleriniz daha farklı olabilir acba sızın gydiğniz bir gelinliğe böyle bir yorum yapılsa hoşnut olurmusunz acba biraz daha özen lütfen
Vasat demek normal,sıradan demek canım..Olağanüstü değil demek istemiş arkadaş..
Herkesin görüşü faklıdır..Çirkin demek değildir..
Bence de çok süper değil, ama güzel..Tabiki bu gelinin seçimi bizim beğenimiz önemli değil
Vasat, ortalama altı demektir. Açtığınız başlığın iddialı olmasına nazaran gördüğüm gelinlik o kadar iddialı bir model değildi, vasattan kastım buydu yanlızca... Kırıcı olmak asla istemem.
vasatın kelime anlamını bilecek yaştayım, fakat bu kadar uğraşıp sözlüklere bakıp uğraşmanızda takdire şayan açtığım başlığa gelince '' bende açtıktan sonra gereksiz olduğnu (çünkü sizin gibi düşünüp resımlerı koyan kişinin duygularını incitecek birileri mutlaka çıkacaktı diye düşünmüştüm ki yanılmaışım'da delikafadulden ) , değştirmeye çalstım fakat olmadı '' ayrıca buraya bu resimleri eklememizdeki amaç o güne ait olan sevinç ve mutluklarımızı bu formda paylaşmak ve evlenecek olan arkadaşlara fikir sahibi olmalarına yardımcı olmak, fikirleriniz ve yorumlarınız için tekrar teşekkürler ....
Kelime için uğraşıp sözlüklere bakmış değilim hanımefendi, ne ironiktir ki Türk dili edebiyatı öğrencisiyim ve vasatın anlamını gayet iyi biliyorum, keza hakaretamiz bir anlamı olmadığını da! :1closedeyes: Diğer arkadaşlar gelinliği beğenip beğenmediklerini dile getirmişlerdi, ben de yorumumu katmak istedim fakat siz bir kelimeye takılıp kaldınız. Sizin söylediğiniz gibi duygularınızı incitmeye çalışmamıştım, okuyan arkadaşlar da yorumumda ters bir taraf olmadığını eminim göreceklerdir. O yüzden uzatmıyorum, gelin ve damada tekrar mutluluklar dilerim.
güzel fakat gördüğüm kadarıyla son zamanlardaki gelinlikler birbirinin hemen hemen aynı
göğüs dekoltesi hep aynı kullanılıyor nedense
siz deri diyorsunuz ama deri olduğuda resimde belli olmuyor
mutluluklar dilerim