crayzz11 Kuzenin Düğünü, İddaa Ediyorum Böyle Gelinlik Görmediniz :)

Fena degil canim ama benim zevkim degil, alt tarafi böyle olan gelinlikleri pes sevmiyorum nedense. Eeeh zevkler ve renkler tartisilmazmis...

Üst tarafının deri tarzı sert kumaş olduğu belli kalıp gibi durmuş çünkü..Deri olduğunu bilmesem eh fena değil derdim çünkü çok alışılmış bir model,ama deri olduğunu öğrendikten sonra şaşırdım çünkü deri ve taş ne alaka diye..Allah bir yastıkta kocatsın inşallah canım...

diğer gelnıklerden çok büyük bir fark güzellık göremedım şahsen bnm tarzım değil opuyorumnanaktan
ama içindekılerın mutluluğu onemlı allah mesut bahtıyar etsin

bence geline yakışmış. benim tercihim olmazdı ama...
5000 tl biraz fazla değil mi? 2-3 saat giyilecek bişey için.. satıyor olması mantıklı ;)

evet ama değişik olan tarafı straplez kısmının deri olması normal gelinlikle 1 hafta uğraşılyorsa bununla 2 ay uğraşıldı deri üzerine işelme yapan tek yer var çünkü tarltanı özel alındı teferuatlı bir gelinlik oldu ama cok beğenildi :hooray:

Allah mutlu mesut etsin de, okadar da çok bayılınacak bi gelinlik değil bence..2 ay uğraşılmış ama bence gereksiz..neyse herkezin kendi zevki...

Çok abartılacak bir gelinlik olduğunu düşünmüyorum, ancak gelinin kendisi beğenip onu taşıyabildikten sonra her gelinlik güzeldir. Benim de düğünüm sonbahar da olacak ve gelinlik modellerine bakmaya başladım. Bu gelinlikten de bazı kareler bana fikir verdi.
Teşekkür ediyorum.
Dilerim mutlulukları daim olur.
:nazar:

başlığa göre bende çok değişik bişey bekliyordum açıkçası. bence hiç değişik bişey değil. tabii zevk meselesi

Allah Bi yastıkta kocatsın.. :)
Gelinlik güzelmiş gerçekten ama değişik deil bana göre tabiki :)

Back