crayzz11 Kuzenin Düğünü, İddaa Ediyorum Böyle Gelinlik Görmediniz :)

O "bazıları" ben oluyorum, vasat kelimesini kullanan tek kişi benim zira. Vasat ortalama altı demektir, hakaretamiz değildir, burada gelinlik için etek kısmı kötü diyen arkadaşlar da var, hiç beğenmedim çok sıradan diyen de... Ben vasat kelimesini kullanınca niye bu kadar olay oldu anlamadım...
Sadece kendi görüşümü belirttim, kimseyi incitme amacım yoktu, kullandığım kelimenin ne olduğunu da bilecek yeterlilikteyim. Daha da açıklama yapmama gerek kalmadı sanırım. mirmirmirmir

ilginize çok teşekkür ederim yazılanlanları okuyup ne anlatmaya çalştığmı anladığınız için ,gerçten düzeltmeye çalştım fakat olmadı, bazen yapyoruz galiba hoşmuza gtmedi diye karşımzdaki kişiyi üzüp üzmeyceğini düşnmedne yorumlar yapılyoruz sizinde bahsettiğniz gibi her konu için biraz daha özen gerkiyor...

Gelinlik nişantaşında ve bağdat cad. ortak yapıldı deri üzerine işlem ist sadece bir atölyede yapıldığından ve normal gelinliklere en fazla 5-10 metre (tül,organze,saten vs) kullanıldığndan maliyet biraz daha uygun oluyor bunu etekleri için 48 metre tül kullanıldı maliyetide 5000 tl şimdi ise 3000 satıyor evde çok yer kapıyormuş bazanın altı komple ona ayrdığı için mecburen satıyor...

mutluluk diliyen tüm arkdaşlara çok teşekkür ederim darısı bekarların başına ......

teşekkür ederız, hayırlısıyla guzelım, bıde bagdat cad ve 5000 ne guzel ya,
benımkı kımbılr ne kdr olucak belkı 1,5u bıle aşmıycak yada 1i kimbilir. allah mutluluk versın vallahı ondan önemlısı yok.

deri olduğu için yapımının zor olması çok uğraşılması çok süper bi gelinlik olduğunu anlamına gelmez model kötü olduktan sora isterse altından olsun ben ne modeller gördüm iddaa etme bence kötü değil güzel gelinlik ama abartmışsın

naçizane bir tavsiyem olcak eğer gönlünden geçen gelinliğe bütçe ayıramyacaksan bazı internet sitelerinde satılan gelinikleri tercih edebilirsin sonuçta herkes 2-3 saat giyiyor ve çok pahalıya yaptırılıyor evde yer kaplmasın diye satıyorlar çok da güzel gelinlikler var tabı bu benim fikrim

Bende çok beğendim. Bayanın üstünde de çok hoş durmuş gerçekten... Allah mutlu mesut etsin

Gayet hoş, ve havalı bence..Özellikle benim gibi gelinlik kabarık olmalı diyenlerdenseniz, bu gelinliği siz bile giyersiniz..Kendi adıma ben beğendim, eminim yakından daha da güzeldir..
Mutluluklar diliyorum darısı senin başına yerimseniben

çok değişik bir model değil bu model den çok var fatih te hııı sadece üsttarafının deri olmasıymış onuda siz diyene kadar ben fark etmedim :)

Allah mutlu mesut etsin inşallahhh...

Keşke o ipler olmasaymış önde..
Etek kısmı ile göğüs kısmı da çok alakasız gibi..
bilemiyorum zevk meselesi gelinlikte,Allah mesut bahtiyar etsin.

Bulut gibi eteklerine bayıldım aynen düşündüğüm gibi etekleri ama üstünü pek beğenmedim. Mutluluklaaar kuzeninize.

İddia edilcek kadar değişik bi tarz göremedim ben...
Zevk meselesi, ben beğenmedim basit duruyo...
Mutluluklar dilerim önemli olanda bu...

iddia ediyorum yazınca baslıkta bakayım dedim... ama cok normal sıradan bi gelinlik bence... korse kısmın deri olması cokta bi güzellik katmamıs.. iddialı olmayan ama şık bi gelinlik.. Allah mutlu mesut etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…