yok cnm evdeyim battaniye altında kendimi hiç iyi hissetmiyorum boğazlarım falan çok felaket.. iyiki izinliyim valla bu halde iş çekilmezdi.. .
yok cnm evdeyim battaniye altında kendimi hiç iyi hissetmiyorum boğazlarım falan çok felaket.. iyiki izinliyim valla bu halde iş çekilmezdi.. .
geçmiş olsun canım gripmi oldunnnn:94:
selam kızlar
mistrall ve şeboş geçmiş olsun,
dikkat edin, mistrall sen de yarın inşallah pijama bataniye terlik televizyon yap
bişeyciğin kalmaz
bilmiyorum ki yaa bademciklerim felaket yutkunurken öyle kötü acıyoki konuşasım gelmiyo...
bilmiyorum ki yaa bademciklerim felaket yutkunurken öyle kötü acıyoki konuşasım gelmiyo...
limonlu çay iç canım yumuşasın bogazın allahtan burda konuşma gibi istek yok yaz yazabildiğin kadar
bu ay bebik için başlıcaktım ama kullandıgım ilaçlar izin vermiyooo1 ay daha rahatım vallaaaaaaa
sıcak şeyler iç iyi gelir..
benim boğazlarımda çok kötü..çay kahve içmekten gına geldi
kızlar yaa bnm bugün 4. günüm ama acayip kanamam var hiç bu kadar değildi kan gövdeyi götürüyo..
enem bende diyorum kimse yazmamış .. 3sayfa gözümü çıkardı :)
geçmiş olsun kızlar.. dikkat edin gribe..
bende geçen hafta salı günü hem adet oldum hem grip.. adetim bitene kadar grip gitmedi.. ayol 5-6 aydır ilaç kullanmıyodum.. tylolhot içmek zorunda kaldım.. turp gibiyim artık çok şükür... ilaç içmem diyosaanız.. en güzel formuş nane nane nane .. limon+ bal.. üstüne başkasını tanımam.. içine azıcık ta karabiber serpin ama azıcık.. çok güzel iksir oluyor..
bu arada mistrall sen ankaradaydın dimi? nerede bomba varmış.. hangi durak ?
taş için kullandığın için ilaçlarmı yasak koyuyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?