• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crafty Sevenler Kulubu

selam kızlar
mistrall ve şeboş geçmiş olsun,
dikkat edin, mistrall sen de yarın inşallah pijama bataniye terlik televizyon yap
bişeyciğin kalmaz:1:

selam kızlar
mistrall ve şeboş geçmiş olsun,
dikkat edin, mistrall sen de yarın inşallah pijama bataniye terlik televizyon yap
bişeyciğin kalmaz:1:

ah ah nerde cnm keyif yapmak..dün banyo tadilatı vardı..valla dün temizlemeyemedim.
bugün eve gidince banyo beni bekler :5:

bu ay bebik için başlıcaktım ama kullandıgım ilaçlar izin vermiyooo :64::64::64::64: 1 ay daha rahatım vallaaaaaaa

kızlar yaa bnm bugün 4. günüm ama acayip kanamam var hiç bu kadar değildi kan gövdeyi götürüyo..

kızlar yaa bnm bugün 4. günüm ama acayip kanamam var hiç bu kadar değildi kan gövdeyi götürüyo..

benimde 2 aydır 2 günde bitiyo..ölesine oluyorum sanki..
vücut işte ne yapacağını şaşırıyor her ay farklı şekilde çalışıyo.tedirgin olma cnm..

herkese tekrardan selamlar :D haftasonu nöbetçileri :D ..
ayıl facebookta bir Ravenwood Fair diye oyun var :D ona kaptırmışım kendimi.. çok tatlı vallahi ama vakit kaybından başka bişi diiil :)

nassınız bakam

enem bende diyorum kimse yazmamış .. 3sayfa gözümü çıkardı :)
geçmiş olsun kızlar.. dikkat edin gribe..
bende geçen hafta salı günü hem adet oldum hem grip.. adetim bitene kadar grip gitmedi.. ayol 5-6 aydır ilaç kullanmıyodum.. tylolhot içmek zorunda kaldım.. turp gibiyim artık çok şükür... ilaç içmem diyosaanız.. en güzel formuş nane nane nane .. limon :D + bal.. üstüne başkasını tanımam.. içine azıcık ta karabiber serpin ama azıcık.. çok güzel iksir oluyor..

bu arada mistrall sen ankaradaydın dimi? nerede bomba varmış.. hangi durak ?

enem bende diyorum kimse yazmamış .. 3sayfa gözümü çıkardı :)
geçmiş olsun kızlar.. dikkat edin gribe..
bende geçen hafta salı günü hem adet oldum hem grip.. adetim bitene kadar grip gitmedi.. ayol 5-6 aydır ilaç kullanmıyodum.. tylolhot içmek zorunda kaldım.. turp gibiyim artık çok şükür... ilaç içmem diyosaanız.. en güzel formuş nane nane nane .. limon :D + bal.. üstüne başkasını tanımam.. içine azıcık ta karabiber serpin ama azıcık.. çok güzel iksir oluyor..

bu arada mistrall sen ankaradaydın dimi? nerede bomba varmış.. hangi durak ?

tandoğan da metro durağındaydı cnm.

oofff feci halde canım sıkılıyo..
ovulasyon döneminden adet gününe kadar olan kısım geçmek bilmiyoo:6::6::6::6:

ayy uyuya kalmışım daha hiç bi iş yapmadım neyse yapıyım kalkıyımda
yazarm size yine

Son düzenleme:
tuncel kurtizin ntv de prgramı vardı arşivden fikret kuşkanla beraber çekilen bölümünü izledim
fener balığı kavurma yaptı fikret kuşkan nasıl canım çekti nasıll anlatamam:56:
bi<im oradaki balıkçıyı aradım yokmuş..kızılay-ankara- da balıkçılar var bööle sıra sıra onlardan birinin telefonunu buldum zor bela varmış ama kilosu 26 tl dedi adam:53:
1 tane varmış 1.5 kilo gelir ama 500gr et çıkar dedi-kafası çok büyük o balığın ondanmış
höh deyip kapattım..başka da bişi demedim...diyemedim:1:

giderim alırım mezgitimi kilosu 6 tlden ooohh mis gibi kızartırım...alırım kalorilerimi kurulurum köşeme

Son düzenleme:
Back