• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crafty Sevenler Kulubu

kolye yapamıcan yani tüh tek taş kolye olcaktı

aynen kocacık geldi akşam benim yüzüm asık dedi noldu bende
taşım kırıldıı o da bişi sandı olsun yenisini alırız :52::52:dedim o benim ne
emekle elde ettiğim daştı nasıl alcaz
manyak kurtulduguna sevinmiyoda kırıldıgına üzülüyo diyip güldüü:60::60::60::60::60::60::60:

kızlar nasılsınız :16: Bende haberler pek ii değil.Dün doktora gittik eşimle.Eşime az derecede variskosel var dendi.renkli dopler çekildi.ilaçlar verildi.banada KLOMEN veri bu ay.Az önce içtim ilkini.Aman ya sıkıldım artık.sürekli bişeyler çıkıyo..

kızlar nasılsınız :16: Bende haberler pek ii değil.Dün doktora gittik eşimle.Eşime az derecede variskosel var dendi.renkli dopler çekildi.ilaçlar verildi.banada KLOMEN veri bu ay.Az önce içtim ilkini.Aman ya sıkıldım artık.sürekli bişeyler çıkıyo..

hoşgeldin canım şifa olsun inş ilaçlarınn bebiş getirsin sana

dün gece başıma ne geldiii gülmeyin amaaaaa çok utandımmmmmmm:17::17:
uyuyodum nasıl bir rüyaysa hatırlamıyorum çok mutluydum galibaaa
anaaaaaaa zorrtttttt diye bir sesss sıçradım resmen nasıl utandııım :17::17::17:yerin dibi olsa gecerdimmmm baktım bizimki uyuyooo yattım uyudum:1::1::1::1::1::1::1:

hoşgeldin canım şifa olsun inş ilaçlarınn bebiş getirsin sana

sağol canım ya.Sen nasılsın Eraycım.Benim dün biraz moralim bozuldu.Bugün daha iyiyim ,eşimede üzülüyorum.Hayırlısı artık.Daha önce klomen kullanan varmı aramızda.kist yapıyomuş diye duydum.içmektende korkuyorum aslında.Şaşırdım kaldım:18:

anaaaaaaa zorrtttttt diye bir sesss sıçradım resmen nasıl utandııım :17::17::17:yerin dibi olsa gecerdimmmm baktım bizimki uyuyooo yattım uyudum:1::1::1::1::1::1::1:

uyurken nasıl anladın o sesi çıkardığını yoksa sese mi uyandın :60:

Ayyyyy Cano alemsin güldürdün beni.:60::60: Baktın eşin uyuyo zorttlamaya devam etseydin sende:60:

tarifini verirmisin şekerim kolaysa bende yaparım uğraştırıcı şeyleri sevmiyorum bende balkabağı pastası yapıyorum harika oluyo

9 kaşık şeker
3 kaşık un
2 kaşık bugday nişastası
2 yumurta sarısı
vanilya
1 lite süt
200 gr pötibör bisküvi
100 gr kakaolu biskuvi

yumurta ve şekeri karıştır,
unu nişastayı ekleyip karıştır,
sütü ekle orta ateşte pişir,
vanilyayı ekle,
bisküvileri 4 e böl,
muhallebiyi ılıt bisküvilei ekle
çok parçalama ezmeden karıştır,
tepsiyi ıslat ve dök,
5-6 saat dinlendir,
üzerine krem şanti sür ve bitter çikolatayı rendele
üzerine serp
afiyet olsunnnnnn süperrr
misafirlerim bayılıyooo:56::56::56::56:

sağol canım ya.Sen nasılsın Eraycım.Benim dün biraz moralim bozuldu.Bugün daha iyiyim ,eşimede üzülüyorum.Hayırlısı artık.Daha önce klomen kullanan varmı aramızda.kist yapıyomuş diye duydum.içmektende korkuyorum aslında.Şaşırdım kaldım:18:

ben çok kötüyüm canım ilk defa 7 gün erken regl oldum ve ağladım ilk defa çok ümitlenmiştim kısmet diilmiş işte :43:benim hiç bilgim yok o konularda canım hiç ilaç kullanmadım ben

Back