• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crafty Sevenler Kulubu

tuncel kurtizin ntv de prgramı vardı arşivden fikret kuşkanla beraber çekilen bölümünü izledim
fener balığı kavurma yaptı fikret kuşkan nasıl canım çekti nasıll anlatamam:56:
bi<im oradaki balıkçıyı aradım yokmuş..kızılay-ankara- da balıkçılar var bööle sıra sıra onlardan birinin telefonunu buldum zor bela varmış ama kilosu 26 tl dedi adam:53:
1 tane varmış 1.5 kilo gelir ama 500gr et çıkar dedi-kafası çok büyük o balığın ondanmış
höh deyip kapattım..başka da bişi demedim...diyemedim:1:

giderim alırım mezgitimi kilosu 6 tlden ooohh mis gibi kızartırım...alırım kalorilerimi kurulurum köşeme
sakaryada mı?? :) çok özles
dim.. :43::43::43::43::43:

ayyy çok miskinim bugün ben yaaaa... neyse akşamda oldu pek bişey yapmıcam yarın yaparım artık...

kulağım çınladı
biri miskin mi dedi
ayy resmen vakit öldürüyorum burada
hem de evde yapmam gereken o kadar iş varken:6::6:
ne telefon çalıyo ne bi iş var
pööfff burada da kimse yok

kızlar bilmediğimiz acayip yöntemler varmış boş kaldıkça okuyorum okudukça şaşırıyorum

süt buharına oturuyomuşsun çalışmadan önce
alın size linki çok da deneyen var:44::44:

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...buhari-hamile-kalanlar-deneyenler-buraya.html

aman bırk yaa okudummm pöfff ıcım sıkıldııı rabbım bılır denemıcem artık bısı doktora gıdıom pzt sı eger yumurtam yıne ıyı olusmussa ve yıne hamıs olmazsam doktoruda bırakıom yaza kadar bısıyapmıcam normal zaman da ılıskıye gırıcem canım ıstedıgınde olursa sukurler olsn olmazsa yazın gıderım doktora:63::63:

iidir medi senden naberr gırmıom artık cok sık buraya bacıı daha cok stres oluyoo

iidir gulum temızlıkle gectı bugunm cıktık dolaştık eşimle
sen nasıl iyi hissediyosan öyle yap tabııkı
geyıkte varım ama dıger konuda cıkıyorum bende topişten:)

şimdi yemek yiyecem ama topic açık öptüm çok

ooofff çok moralim bozuk eskiden hiç şaşmayan regl 7 gün önce geldi :43:nasıl heveslanmiştim bu ay göğüslerim hiç şişmediği kadar şişti bu ay karnımda kıramplar falan aynı hamile gibiydim resmen nasıl etkilemişim kendimi ya töbe töbe nasıl kaptırmışım ilk defa ağlıyarak bişey yazıyorum buraya çok zormuş bu kadar etkileneceğimi hiç düşünmezdim allahım herkese bebiş nasip etsin aratmadan bugün dipteyim resmen bidaha hiç hamile topiğine girmicem belirti falan okumucam :43::43::43:

ooofff çok moralim bozuk eskiden hiç şaşmayan regl 7 gün önce geldi :43:nasıl heveslanmiştim bu ay göğüslerim hiç şişmediği kadar şişti bu ay karnımda kıramplar falan aynı hamile gibiydim resmen nasıl etkilemişim kendimi ya töbe töbe nasıl kaptırmışım ilk defa ağlıyarak bişey yazıyorum buraya çok zormuş bu kadar etkileneceğimi hiç düşünmezdim allahım herkese bebiş nasip etsin aratmadan bugün dipteyim resmen bidaha hiç hamile topiğine girmicem belirti falan okumucam :43::43::43:

:43::43::43::43::43:

ben hergün dogum yapanların yada hamileyim yazısı okuyorum veee seviniyorum çünkü birgün bende sende heeeeepimiz aynı şeyleri yazıcazzz üzülme kısır değiliz bişey değiliz boşuna kendini üzüyorsun canım:70::70::70::70::70:

selam canoyla eray
napisiniz bakimmmmmmmmmmmmm
ben dun preseedımı denedım
Allah sonunu hayır getıreeeeeee

selam canım :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:ben uğraşmicam artık düşünmicem olursa olur bebiş hayatımın merkezi oldu yaaa daha hamile kalamadan nasıl bi psikoloji varmış bende dağıttı beni inş seninki hayırlı olsun tez zamanda yarabbim bebiş versin

ben hergün dogum yapanların yada hamileyim yazısı okuyorum veee seviniyorum çünkü birgün bende sende heeeeepimiz aynı şeyleri yazıcazzz üzülme kısır değiliz bişey değiliz boşuna kendini üzüyorsun canım:70::70::70::70::70:

haklısın canım evetde işte ilk defa hayattımda regl oldum diye ağladım yaaaa eşimde senin sölediklerini söledi sabah bugün çok hassasım

Back