Crafty Sevenler Kulubu

mıstral bende dusuk yaptıgımda n ertesı gun ıse gıttım aynı sıkıntıbende de oldu her dakka aglıyodum kımse anlamıyo halden:44:

yok cnm malesef anlamıyo..bizim işyerinde bir kız var onda da miyom varmış..bizim patron onun rahatsızlığıyla o kadar ilgiliydiki anlatamam.bir ara hergün izin alıp doktora gidiyodu acil ameliyat olacaktı güya hala olacak..hayır benimle zaten ilgilenemez adma ne yapsın ama arkamdan bayramda da aramadı falan gibilerden laf etmiş benim en çokda ona cnm sıkıldı.ben zaten arife günü düşük yaptım.ben onu aramdıysam benide kimse aramadı ve kimsenin haberi olmadı rahatsızlığımdan.medi o dönem bir soğudum burdakilerden hala içim ısınmadı.

ben evlendim, pazartesi sabah telefonum yine çalıyordu, inanaır mısın? eşim çok rahatsızdı ama, işim çok iyiydi ben bildiğim iş diye rahattım. çok fazla götüremedim ewlenince, haftasonu akşam durmak bilmediler... telefon kapanmayacak, hangi koca sabreder buna, fabrikanın demirbaşı gibi davranıyolardı bana :)) sabah 6:30da yola çıkardım, gece 7:30 eve gel yemek hooop cumba yatak...
para önemli tabii, alışmışız bide kendi paramızı harcamaya. en zoru o, ama kocam bu sefer bebiş sana muhtaç olacak fırsatın varken değerlendir dior evdesin diyor. 2. aydada hamiş kaldım, çok beklemedim allahtan ben. umarım biran önce bebeişin gelirde, ona göre kararlarını verirsin sende..

kilo aldırmaz ucuz, hiçbir zararı yok. sen içmeye deva et bak dr.da vermiş canım. hayat mucizelerle doluu...ne olacağı belli olmaz, umudunu kesitiğin anda geliverir bebişin...

kilo aldırmaz ucuz, hiçbir zararı yok. sen içmeye deva et bak dr.da vermiş canım. hayat mucizelerle doluu...ne olacağı belli olmaz, umudunu kesitiğin anda geliverir bebişin...

inşallah gelir Allah büyüktür 6 aydır deniyorum her ay dahada kırılıyo umutlar 1 sene sonunda olmayacak diye korkuyorum

bizimkilerde öle cnm..telefonu kapatmak yasak...aradıklarında cevap vereceksin mutlaka.eşim ona kızıyo birde..sen eve gelmişsin yada izinlisin diyo..devamlı aramalarına ne gerek var diyo.sabah 7.30da çıkyıorum evden akşam 9-9.30 gibi evdeyim.yemekden sonra sızıp kalıyorum zaten.eşim hergün en az 1 saat bekliyo beni durakta..o erken çıkıyo ama beni bekliyo tek başıma dönmeyeyim yollar o saatte tekin olmuyo diye.off hayat gerçekten benim penceremden hiçde pembe değil.

inşallah gelir Allah büyüktür 6 aydır deniyorum her ay dahada kırılıyo umutlar 1 sene sonunda olmayacak diye korkuyorum

sen kendine iyi bak, dikkat et bebeğin gelir, inşallah bak hamişlerin duası kabul olurmuş. içimden hep öyle geçiyor kızlar... haa bu arada ben kocama geçen ay eczaneden ginseng çayı aldım. hergün bi tane içti. enerji verici ve cinsel gücü arttırıcı etkisi varmış. bence deneyin derim...

oyyy benim kocişimde 2 saat beklerdi beni akşam. aynı canım aynı hep hayatlar, olumsuz düşünme. para koy kenara....sana tek tavsiyem o!!

inşallah canım ya dün komsumda dua ettı hamilelerin duası kabul olur diye aminnn diyorum yürekten birde benim eşim içmiyo öyle şeyler geçen keçiboynuzu alalım dedim istemem ben öyle şeyler dedi sanırım 6 ay daha umudumuz var diye yapıyo bunu inşallah gerek kalmaz öyle şeylere

keçiboynuzunu bende aldım..2 gündür içiyo eşim.çok sevdi tadını.gerek varmı bilmiyorum ama içsin diye aldım sağolsun oda kırmadı beni.ilk zamanlar benim eşimde seninki gibiydi sanki zaman geçtikçe oda işin ciddiyetine vardı..eşinde seni anlar zamanla merak etme cnm..hadi çık dışarı bir sahil turu at hatta birde çay iç denize karşı benim için.kendine gelirsin.

çıkıcam zaten canım ama sahile değil dua var oraya gidicem

çok üzüldüm
bursa hayırlısıyla olur inşallah
senin için iyi olacak

Kızlar merhaba canlarım;

yine sohbetiniz güzel şöyle bir okudum...ben tüp bebek tedaviisne yavaştan başaldım..bazen ağlamalar geliyor hormonlardan galiba..Allahım hepimize güç versin, bebişlerimizi alalım kollarınıza...

selam canım nasılsın içinden nasıl gelıyorsa oyle davran
eşin gitti değilmi?

ayyy moralim çok bozuldu yaaaaaaaaaaaaa
eşim aradı 13:15 teki seansa bilet alıyorum dedi
süslendim püslendim evden çıktım metroya tam giriyodum
aradı gelme metroportta buluşalım dedi
ulaa o kadar yolu boşa yürüdüm
bidee taşımı kolye yapamıcam artık galiba parçalandı
minik minik dökülüyoo buna sevindim

en kısa zamanda göbüşün dolardaa buraya gelip midem bulanıyo diye hayıflanırsın emiiiiiii

MERHABA CNM....rABBİM YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH.

Üzülme cicim nasipte varsa yattığı yerden kalkmayı bırak mezardan bile çıkar

ÖLE CNM NAPALIM ... CNM SAĞOLSUNDA HERŞEY YOLUNA GİRER ELBET..HERZAMAN SÖYLÜYORUM AİLEMEDE OLMAK ÜZERE ÇOK ŞÜKÜR ONCA SIKINTILARA RAĞMEN EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM VE EVİMDE ÇOK MUTLUYUM (EŞİMİN AİLESİ NE KADAR CAN SIKICI OLURSA OLSUN)EŞİM SAĞOLSUN ÇOK İYİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…