Crafty Sevenler Kulubu

2011 de doğurcaz mı yoksa hamile mi kalcaz:26:
Hamile kalcaksak aralığı buluruz biz:1::1:

2011de doğurmak benim hayalim...2012 yılınada boş girersem iyice karta kaçıcam..hep genç anne olmak istemiştim kart anne oldum :1: (bu arada sakın yanlış anlaşılmasın ben kendim için kendi kıztaslarıma göre kart anne diyorum.zaten çokda erken evlenmemiştim oda ayrı)

Zaten 2012 ye kadar hamile kalamazsak o zaman delirmişlerin topiciğini açarız
o zamana kadar olmazsa sıyırırız herhalde:18::18:

2011de doğurmak benim hayalim...2012 yılınada boş girersem iyice karta kaçıcam..hep genç anne olmak istemiştim kart anne oldum :1: (bu arada sakın yanlış anlaşılmasın ben kendim için kendi kıztaslarıma göre kart anne diyorum.zaten çokda erken evlenmemiştim oda ayrı)

kaç yaşındasın yawrum sen, vallahi benden ufak çıkacağına eminim????:nazar:

hem ben bebek için kendimi yeni hazır hissediyorum. Gerçekten. çalışmaktan, yok yeni evliyiz demekten anca sıyrıldık bizde...3 senemiz yeni bitti. Bence tam zamanı, işide bıraktım,bebeişlere adanmış bir sene olucak bu sene...:nazar:

bizde öyle cnm...
2 yılı geçtik evleneli..anca iş güç borç harç derken bugüne geldik.gerçi ben istemiyordum daha önce.5-6 aydır falan düşünüyoruz.ama ciddi anlamda 4.denememiz falan oldu.inşallah çok beklemeyiz.

bizde öyle cnm...
2 yılı geçtik evleneli..anca iş güç borç harç derken bugüne geldik.gerçi ben istemiyordum daha önce.5-6 aydır falan düşünüyoruz.ama ciddi anlamda 4.denememiz falan oldu.inşallah çok beklemeyiz.

olur olurrr...bak gör bu sene doğuma sokarız seni:nazar:

selam kızlar moralim bozuk ya ben takmayayım dedikçe herşey üstüme geliyor üst komşumun adeti gecikmişti dün test yapmış hamileymiş 11 yaşında bir oglu 8 aylık bir kızı var ayda bir kere ilişki olmuş ve onunla hamile kalmış bende yara var dedim hamile kalsan hepsi geçer dedi ama iltihapta var dedim iltihap hamileliği zorlaştırır çünkü spermleri hemen öldürüyo dedi hepten çöktüm yaaaa

inşallah cnm..bende işden ayrılıp bebekden önce yapmak istediğim birkaç şey var onları yapmak istiyorum..ama zamanı belli değilki ..parada lazım bebek olursa..çok kararsızım.

bizim işlerde kötüydü canım, tazminatım kalmaın diye anlaşmalı çıktım. sen bence çalışabildiğin yere kadar çalış. aslında çalışarak hamiş kalmayı bende isterdim ama 3 tane olunca olmucakmış zaten:1:

selam kızlar moralim bozuk ya ben takmayayım dedikçe herşey üstüme geliyor üst komşumun adeti gecikmişti dün test yapmış hamileymiş 11 yaşında bir oglu 8 aylık bir kızı var ayda bir kere ilişki olmuş ve onunla hamile kalmış bende yara var dedim hamile kalsan hepsi geçer dedi ama iltihapta var dedim iltihap hamileliği zorlaştırır çünkü spermleri hemen öldürüyo dedi hepten çöktüm yaaaa

canım sen bir doktora görünüyor musun? hamile kalıcam ben diye gitmen gerekir zaten. folikasit içmeniz lazım hepinizin. çook çok önemli birşey bu. onun bunun söylediğine takılma asla. herkesin bünyesi farklı. sana önerim, önce bi muayeneye git, içinde rahat olsun, sorun varsa ialç kullan, di mi??
bak ondan sonra nasıl geliyor bebek...anne adaylaı kendinizi güçsüz hissetmeyin hiçbir zaman!!!:nazar:

moral bozmak yok cnm..etrafta olan bitenlere bakarsak hiç mutlu olamayız.lütfen üzme kendini.
bizim işlerde kötüydü canım, tazminatım kalmaın diye anlaşmalı çıktım. Sen bence çalışabildiğin yere kadar çalış. Aslında çalışarak hamiş kalmayı bende isterdim ama 3 tane olunca olmucakmış zaten:1:

haklısın cnm da..bizim işler burda çok yoğun ve çok saygısız insanlar.geçen bir düşük yaptım halin ne diyen olmuyo..hala benim üstüme geliyolar niye yüzün asık diye.yolumda çok uzak...eğer hemen hamile kalacağımı bilsem devam edicem ama hala birşey yok bende..kafam baya bir karışık.

moral bozmak yok cnm..etrafta olan bitenlere bakarsak hiç mutlu olamayız.lütfen üzme kendini.

haklısın cnm da..bizim işler burda çok yoğun ve çok saygısız insanlar.geçen bir düşük yaptım halin ne diyen olmuyo..hala benim üstüme geliyolar niye yüzün asık diye.yolumda çok uzak...eğer hemen hamile kalacağımı bilsem devam edicem ama hala birşey yok bende..kafam baya bir karışık.

mıstral bende dusuk yaptıgımda n ertesı gun ıse gıttım aynı sıkıntıbende de oldu her dakka aglıyodum kımse anlamıyo halden:44:

canım sen bir doktora görünüyor musun? hamile kalıcam ben diye gitmen gerekir zaten. folikasit içmeniz lazım hepinizin. çook çok önemli birşey bu. onun bunun söylediğine takılma asla. herkesin bünyesi farklı. sana önerim, önce bi muayeneye git, içinde rahat olsun, sorun varsa ialç kullan, di mi??
bak ondan sonra nasıl geliyor bebek...anne adaylaı kendinizi güçsüz hissetmeyin hiçbir zaman!!!:nazar:

doktora gittiğimde 1 sene dolsun dedi ilç kullanmaya başlıcam bugün iltihap için adetim bugün bitti diye folik asitte kullandım baktım olmuyo boşuna içmeyeyim dedim bıraktım ben komşum adına sevindim asla kıskançlık değil bu ama ister istemez içim burkuluyo

öyle ama insan ister istemez burkuluyo birde gözler hep üstümüzde evlendik ya sıra hamilelikte hemen olması gerek sanki

Son düzenleme:
Back