en kısa zamanda göbüşün dolardaa buraya gelip midem bulanıyo diye hayıflanırsın emiiiiiii![]()
ee sen sinemaya gitmiyomusun hani?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en kısa zamanda göbüşün dolardaa buraya gelip midem bulanıyo diye hayıflanırsın emiiiiiii![]()
selam kızlar moralim bozuk ya ben takmayayım dedikçe herşey üstüme geliyor üst komşumun adeti gecikmişti dün test yapmış hamileymiş 11 yaşında bir oglu 8 aylık bir kızı var ayda bir kere ilişki olmuş ve onunla hamile kalmış bende yara var dedim hamile kalsan hepsi geçer dedi ama iltihapta var dedim iltihap hamileliği zorlaştırır çünkü spermleri hemen öldürüyo dedi hepten çöktüm yaaaa
ee sen sinemaya gitmiyomusun hani?
hoşgeldinnnn asıl sen nasılsınnnnnnmiden bulanıymi gızzz
Ne alaka ona bakrsan kistlede hamiş kalınmıyordu ama ben kaldım...
Naberrrr sen onu bunu kafana takma bendede iltihap vardı hatta konuşmuştuk bir ara enfeksiyondan şüpheleniyordum doktora gidecektim,mantar falanmı diye...Hiçbiri hamiş kalmama engel olmadı
At bu düşünceleri kafandan at,at,at....![]()
hoşgeldinnnn asıl sen nasılsınnnnnnmiden bulanıymi gızzz
Biraz bulanıyor ama öyle çileden çıkaracak kadar değil henüz inşallahta olmaz...
Ama dünden beri bir baş ağrısı musallat oldu.Dün kendimi eve zor attım,duşa girdim,çıkınca başımı sardım içine patates koydum(bir kaç kişiden duydum iyi gelirmiş) yokkkk.Ölüyorum ama varya çok afedersin köpekler gibi uluyorum gözlerimden yaşlar akıyor.Eşim doktora gidelim dedi gitmedim.Halim yok gitmeye ayağa kalkmaya.Neyse ağrım hafiflemiş bir yarım saat uyumuşum.Sonra bir uyandım biri kafama çivi çakıyo.Hadi hastaneye gidelim dedim artık durmanın imkanı yok
Bir yandanda halim yok ya şimdi bir ağrı için tomografi bile çekerler diyorum.
Sonra doktorumu aradım boşuna gitme bişiy yapmazlar bir açık eczane bul minoset al dedi geçmez ise 4 saat sonra bidaha al
ya benım mıdem bulanıyo 3 gundur yaaaaaaa
stresten mı ki
Biraz bulanıyor ama öyle çileden çıkaracak kadar değil henüz inşallahta olmaz...
Ama dünden beri bir baş ağrısı musallat oldu.Dün kendimi eve zor attım,duşa girdim,çıkınca başımı sardım içine patates koydum(bir kaç kişiden duydum iyi gelirmiş) yokkkk.Ölüyorum ama varya çok afedersin köpekler gibi uluyorum gözlerimden yaşlar akıyor.Eşim doktora gidelim dedi gitmedim.Halim yok gitmeye ayağa kalkmaya.Neyse ağrım hafiflemiş bir yarım saat uyumuşum.Sonra bir uyandım biri kafama çivi çakıyo.Hadi hastaneye gidelim dedim artık durmanın imkanı yok
Bir yandanda halim yok ya şimdi bir ağrı için tomografi bile çekerler diyorum.
Sonra doktorumu aradım boşuna gitme bişiy yapmazlar bir açık eczane bul minoset al dedi geçmez ise 4 saat sonra bidaha al
benimde maşaşallahım var bugün. acaba bebişlere bişii mi oldu kiii? pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum vallahiiii![]()
sandalyeden gebe kalcak diiilim ya
![]()
benimde maşaşallahım var bugün. acaba bebişlere bişii mi oldu kiii? pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum vallahiiii![]()
migrenin mi var ki senin????
ahhh canımmm kıyamam demlenmiş çayı tülbente koyyy sar gözlerine agrı gözlerinede vuruyosaa ışıksız odada yat sessiz inş hemen gecerr çok zor baş agrısı bilirimmm
sandalyeden gebe kalcak diiilim ya
![]()
hhahahahahah şaka bi yana ben bi erkek wc ye girdikten sonra hemen tuvaleti yıkıyordum çamaşırsuyuyla
sperm miperm bulaşır da hamile kalırım diye
ah bilseydim bu kadar zor olduğunu hiç boşuna pimpiriklenir miydim
Ne alaka ona bakrsan kistlede hamiş kalınmıyordu ama ben kaldım...
Naberrrr sen onu bunu kafana takma bendede iltihap vardı hatta konuşmuştuk bir ara enfeksiyondan şüpheleniyordum doktora gidecektim,mantar falanmı diye...Hiçbiri hamiş kalmama engel olmadı
At bu düşünceleri kafandan at,at,at....![]()
Deme öyle,ne olacakki içini ferah tut
yokkkk,ama artık var galiba