Crafty Sevenler Kulubu

kan testine de gerek kalmadı sanırım.
wc ye gittim biraz önce ve peçeteye pembe iki damla geldi. ama normalde akın akın gelir bu sefer çok gerdim kendimi böyle oldu sanırım.. :97::97::97:

nur topu gibi taşın nasıl? :) rahat mıymış yerinde.. terbiyesiz.. gitmiş yerleşmiş oraya.. :)

Eraycım sen dinlen... bu mide bulantısı grip başlangıcı olabilir.. güzel bi çay iç te yat

sızlamaya başladı biraz pis taşşşkolye yapcam onu bennnnn
noldun canom.......
canım sıkıldııııı:44offfffffffff
ayyy ne güzel bendemi arasam eşimi hastayım diye sen az önce fik fikten bahsetmiyomuydun yinemi sancılandın allah vermesin
kız hastalıgım kesilmişti ama gene başladıı
amann şunun şurasında 2 gün kaldı

Wc ye gittim biraz önce ve peçeteye pembe iki damla geldi. Ama normalde akın akın gelir bu sefer çok gerdim kendimi böyle oldu sanırım.. :97::97::97:

sıkma kendini bu kadar cnm...rahat ol.hem sen daha yenide evlisin..olur daha bekle bakalım biraz.yaşın kaçtı cnm senin?

wc ye gittim biraz önce ve peçeteye pembe iki damla geldi. ama normalde akın akın gelir bu sefer çok gerdim kendimi böyle oldu sanırım.. :97::97::97:

biz sana dedik test için erken diye.. bir daha ki aya aklında olsun.. acele etme.. :) hem zaten günün de bugündü.. no stres ... eve gidince ayaklarını sıcak suya tut.. gevşersin biraz.. relaks kuzum relaks

* bende 23 :)) 3 deneme fos.. senin kaçıncı oldu?

Son düzenleme:
biz sana dedik test için erken diye.. bir daha ki aya aklında olsun.. acele etme.. :) hem zaten günün de bugündü.. no stres ... eve gidince ayaklarını sıcak suya tut.. gevşersin biraz.. relaks kuzum relaks

bundan sonra çocuk düşüncesini aklıma sokmıcam olursa olur banane...

çoookkk takıyoruz kafaya bi rahat bıraksak oluruna belkide daha çabuk olcak allah hayırlısını versin canım kısmet herşey

çok mutsuzum canom yaaaa... çok gergin ve sinirliyim çok yakın arkadaşımın neredeyse kalbini kırıyordum bu çocuk fikri bana iyi gelmedi....

23 cnm..........

bundan sonra çocuk düşüncesini aklıma sokmıcam olursa olur banane...

doktorlar bile diyorrr stres yok umursama çalışmalarını yap ama bebek fikrinden uzaklaş canım başla şeylerle ugraş belki aklına çok taktıgın için olmuyooo üzülmeeee lütfennn
ayrıca yaşında çoook gençççç olur olmaz diye düşünmeeeeeeee

Son düzenleme:
şeboooooooooo uzulmee canımm dıcem ama uzulcen yıne sınır bozucu bısı bılıorum kacıncı denemedn yasın gencmıs kac yasındaasınn

ayy oku oku oku oku oku oneymıs gır nete bakk bılgılı oldukca ogrendıkce stres artıo bu konuyla ılgılı.... eskıdenn tup bebek asılamaa o kadar uzak gelırdı kı banaaaa aklımın kosesınden gcmezdıı adetım duzenlııı hemen korunmayı bıraktım mı oolur dıye dusunuodumm ama rabbım sınavıı bu ınss gecerıss ısyan etmedenn sımdı mııı klomen kullanımının 2. ayındayım

şeboooooooooo uzulmee canımm dıcem ama uzulcen yıne sınır bozucu bısı bılıorum kacıncı denemedn yasın gencmıs kac yasındaasınn

23 cnm deneme olarakda ilkdi bilinçli olarak ama öncesindede kaçamaklar oluyordu 7 aylık evliyiz.

23 cnm deneme olarakda ilkdi bilinçli olarak ama öncesindede kaçamaklar oluyordu 7 aylık evliyiz.

çok aceleci davranıyosun cnm benim..
Daha çok yenisiniz..kafandan at bu fikri bak nasıl çabuk hamile kalacaksın..
Ama bizde öle değil biz belli bir süre korunduğumuz için yumurtalar küsebiliyomuş ve biraz bekleyebiliyormuşuz..yaşında genç daha senin.
Biraz sakinleş yıpratma kendini.

ya kızlar kasıklarımda bi ağrı var sanırım gaz sancısı
aboowwww her an infilak edebilirim:2:

hakket öle bişi var mııı yumurtalar kusuo muuu ya ben öle cok da korunmadım hee 7 ay fılan işte cok muuu doktor takıbıne erken mı basladım acaba strese sokuo ınsanın daha cok bu tur seylerr

hakket öle bişi var mııı yumurtalar kusuo muuu ya ben öle cok da korunmadım hee 7 ay fılan işte cok muuu Doktor takıbıne erken mı basladım acaba strese sokuo ınsanın daha cok bu tur seylerr

aslında küsüyoda demeyelimde tembelleşiyomuş daha doğrusu..
Benim eltim sağlıkçı..kendisi çocuk sahibi olmak için baya bir uğraştı.onun doktoru yeni evlenen çiftlere söyleyin mümkün olduğu kadar çabuk çocuk sahibi olmayı düşünsünler demiş.çağımızın hastalığı kısırlımış.yediğimiz içtiğimiz hep hormonlu olunca tabi etkileniyoruz.eltim evlendiğimizde sölemişti bana ama ben dinlemedim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…