Crafty Sevenler Kulubu

nasip işte bebişim kimi de 5 yıl korunuyo bırakır bırakmaz hamile kalıyo
bilemiyosunki

ben bu ay diğer aylardan daha çok merak ediyorum
soğan kürü yaptım eşim de keçiboynuzu içti acep nooldu :18::18::18::18:
takvime bakıyorum test için ama daha çoookkk erken 9 gün var:27::27:

keçiboynuzunu nasıl yapıyosunuz bende eşime içireyim bu ay.
birde ne kadar kullanmak lazım.belirli bir süresi varmı bunun.

mediş biliyordu tam tarifini ben hep unutuyorum da... genelde bitki kürleri falan en az 3aydan sonra etkisi gösterir diyorlar.. herkese farklı etki eder tabi bu da var yani..

cano.. pekmez canavarı :)

ay yazdım yazdım sildim.. evlilikle birlikte cinsel hayat başlayınca hormonlar da alt üst olabiliyor.. her insan da zaten evlenir evlenmez çocuk yapmaya kalkışmıyor, o yüzden bu problemlerle karşılaşacağı aklının ucundan bile geçmiyor..
ben mesela doktor konusunda biraz gerikafalı gibiyimdir.. hayatımda hiç jinekoloğa gitmemiştim.. 2 ay üst üste kırmızı kartı yiyince bari normal muayene olayım da içim rahat etsin deyip gittim.. ne var ne yok baktılar :86::86: çok şükür No Problemo! :) ama adet düzensizliği var ona da ilaç yazdı.. diyorum ki eşimi de mi götürsem doktora ne etsem bu sefer de dükkan açtık diye bebek olayını askıya aldık.. dolayısıyle eşim de doktor moktor dan şimdilik kurtuldu.. tedbirli olmak güzel bişiy de işte.. ihmal ediyoruz kendi sağlığımızı:51:

ben kendimde muayene oldum.bende de çok şükür bir sorum yok.hatta doktorum çok güzel yumurtluyosun sen çabuk hamile kalırsın dedi.ama eşim hiç gitmedi.birde doktor birkaç taktik verdi birde burda okuduklarımı uyguladım doktora gittikten 2 ay sonra hamile kaldım ama düştü :17:
eşim hiç gitmedi ama doktora.eşimde bir kere hamile kaldınya biraz daha deneyelim diyo.off çok zor ya bu işler..:52:

ibrahim saraçoğlunun sitesinden bakabilirsin bitkiler bölümümnde keçiboynuzu
yarım litre kaynayan suya 4-5 tane keçiboy. küçük küçük kırıp atıyosun
3-5 dk ağzı kapalı kaynatıp 20 dk bekletiyosun
sonra keçiboy. ları içinden alıp ilk 15 gün 1 bardak sabah 1 bardak yatmadan önce içiriyosun eşine
15 günden sonra günde 1 bardak 3 ay devam ediyo

ben kendimde muayene oldum.bende de çok şükür bir sorum yok.hatta doktorum çok güzel yumurtluyosun sen çabuk hamile kalırsın dedi.ama eşim hiç gitmedi.birde doktor birkaç taktik verdi birde burda okuduklarımı uyguladım doktora gittikten 2 ay sonra hamile kaldım ama düştü :17:
eşim hiç gitmedi ama doktora.eşimde bir kere hamile kaldınya biraz daha deneyelim diyo.off çok zor ya bu işler..:52:

kıss ne taktiği bizimle paylaşmadın
yada ben duymadım:30::30::30:

bögggg midem bulanmaya başladıııı :26::26::26:
topiğe kusammı:1::1:

Son düzenleme:
kıss ne taktiği bizimle paylaşmadın
yada ben duymadım:30::30::30:

hepimizin bildiği taktikler cnm..
ilişki sırasında belinin altına yastık koy dedi. hemen kalkma yarım saat kadar yat dedi.adet döneminden sonraki 10.günden sonrasında gün aşırı çalışın dedi.taktik dediğim bunlar yani..

hepimizin bildiği taktikler cnm..
ilişki sırasında belinin altına yastık koy dedi. hemen kalkma yarım saat kadar yat dedi.adet döneminden sonraki 10.günden sonrasında gün aşırı çalışın dedi.taktik dediğim bunlar yani..

tühh ben de yanlış bişey yapıyorum
gerekenleri yapmıyorum da ondan olmuyo diye sevinmiştim:1:
bi dahaki ay yapardım olur biterdi:63:

niye kimse konuşmuyo ya gerçekten..
ne bu sessizlik..
fırtına öncesi sessizlik demi bu?

östrojenli hatun hoşgeldin:60::60:
(tannselim)

haha bende bana diosun sandımdı :) bende estradiol içeren ilaç kullanıyorum da :)

* Ek:
Dualarım kabul oldu.. kalbıim temiz herhal :) görümcem yemek göndermiş bana.. eşim az önce getirdi .... yuppiii :) daha ne olduğuna bakmadım.. ıscak ıscak .. eşimin arkadaşı gidince dalacam yemeklere :) ekmekle de yiyesim var şöle bandıra bandıra. :) coştum kusura bakmayın

Son düzenleme:
Back