Crafty Sevenler Kulubu

yazıkkı biz bunlara insan diyoruz bütün evli çiftler bebek diye ç.... yırtıyoo ş.......adam evladını öldürüyor hemde biberonla ya onun karısına ne demeli anne olamaz o kadınnn çocugunu koruyamayan kadına anne demem ben nasıl izin verebilir bi kadın yavrusuna vurulmasına ki bizler karnımızdayken zarar gelmesin diye neler yapıyoruz o kadınsa evladının ölmesine göz yumuyor yazık çok yazık:43::43::43::43::43::43::43::43::43:çok moralim bozuldu ya haberi görünce adam bebegi öldüüp yatmış uyumuşş ohaaaaaaaaaa

abbow.. kız nerde nezaman çıktı bu haber.. dükkanı açtığımdan beri haber bile izlemez oldum.. gazeteleri de açmıyorum hep böyle haberlerle karşılaşıcam diye... ne yaratıklar var ya... insan diyemem ben buna

kızlar ben geldim noldu ya topikler karıştı bulamıyorum kimseyi :( crafty nasıl gidiyor tüp olayı tannsel bide neler yaptınız.. kızlar duyduğuma gre bi yasa varmış 35 yaş altındakilere tek embriyo transfer edliyormuş... size nolcak acep meraklandım... bense hayaaa beklemedeyim. saldım çayıra gitti :)

kızlar ben geldim noldu ya topikler karıştı bulamıyorum kimseyi :( crafty nasıl gidiyor tüp olayı tannsel bide neler yaptınız.. kızlar duyduğuma gre bi yasa varmış 35 yaş altındakilere tek embriyo transfer edliyormuş... size nolcak acep meraklandım... bense hayaaa beklemedeyim. saldım çayıra gitti :)

burdayız biz bebek
tannselim iğnelere başladı uzun protokol ya onun
regl olmayı beklio son aşamaya geçmek için
ben ise başlamak için regl olmayı bekliorum :)
tek cnm tek
yasa o :)
sal çayıra en iisi bekle biraz kendine gelirsin
kuzuna sarıl bol bol

üfffff nerdesınızzz kızlarr ne bıcımm geyık topiği bu hadı yazın bişiler yaa morelım bozuldu yıne takmaya basladım herseyı kafayaaaa ya olmazsa ya olmazsaaa tefekkur etmelıyızzz evet evet...

ee bursalıı yok mu aranızdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

var ben ben bursada kaliyom tatilerdeeeeeeeeeeeeeee:52:

slm beni soran olurssa elimde mendil sumuk salvar dolasiyom heeeeeee atlatamadim ben su hastaligii karnim gaz bombasi atese versen ucarak trye gelirin o kadder vallaaaa sizler ne ediniz anacimmmm:28:

crayf nassin anam senn :73:
cazi sende hosgeldin uzun zaman odu gorusemedukkk:7:

crayf nassin anam senn :73:
cazi sende hosgeldin uzun zaman odu gorusemedukkk:7:

kaybettim sizi bi orda bi burda aaaa :) aslında buralardayım.. oku oku kafayı yicem.. herşeyi ncik cincik okuyup bakıyorum... crfaty ya keke iki koysalar dı yaa hem şans arta hem bi taşla iki kuş :) buna ne karışırlar anlamıyorum isteyen istediği kadar alsın yav.. ayrıca tutma şansı azalabiliyo tabi bi daha masraf çıksın da gıcık oldum. endometriosiz li hastalarda embriyo kaliteside düşüyomuş o yüzden 1 den çok konuluyormuş die okumuştum bu yasaya göre nasıl yapıcaklar.. anlamadım gitti.. acaba özel durumlar için geçerli diil mi... hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım. inş. ilk denemeniz başarılı olur.. maddi manevi rahatlar sınız :D bu protokol ne oluyo neye göre belirleniyo.??

burdayız biz bebek
tannselim iğnelere başladı uzun protokol ya onun
regl olmayı beklio son aşamaya geçmek için
ben ise başlamak için regl olmayı bekliorum :)
tek cnm tek
yasa o :)
sal çayıra en iisi bekle biraz kendine gelirsin
kuzuna sarıl bol bol

kız ya kekndiliğinden tutarsa senin he :D ay ne güzel olur yaa ....

kaybettim sizi bi orda bi burda aaaa :) aslında buralardayım.. oku oku kafayı yicem.. herşeyi ncik cincik okuyup bakıyorum... crfaty ya keke iki koysalar dı yaa hem şans arta hem bi taşla iki kuş :) buna ne karışırlar anlamıyorum isteyen istediği kadar alsın yav.. ayrıca tutma şansı azalabiliyo tabi bi daha masraf çıksın da gıcık oldum. endometriosiz li hastalarda embriyo kaliteside düşüyomuş o yüzden 1 den çok konuluyormuş die okumuştum bu yasaya göre nasıl yapıcaklar.. anlamadım gitti.. acaba özel durumlar için geçerli diil mi... hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım. inş. ilk denemeniz başarılı olur.. maddi manevi rahatlar sınız :D bu protokol ne oluyo neye göre belirleniyo.??

para tuzagi bilmezmisin canim yaa bos versene
insalh tez vakit:49: kalirrr

Günaydın bacikolaaar.... soğuk bir ankaradan bağlanıyorum sohbetinize... siz nerdesiniz..

ben de ankaradayım... üşüyorum :)

kendimi ısıtıcam diye az daha yanıyordum :D saçımı yaktım eğilince sobaya doğru :) ööğh pis koktu :90::90::90: sabah sabah başladı sakarlıklarım çay demlerken bir yere dalmışım sıcak suyu demliğe dökeceğime ayağıma döktüm.. sonracıma akşamdan kalan bir bardak vardı poşet çay farketmemişim atayım poşeti dedim bardakla birlikte attım çöpe :D :D kazasız belasız atlatayım şu günü..:60::60::60:

herkese günaydın:3:ben 7 aylık evliyim ama bende yumurtlama sorunu olduğu için 5.ayda tedeviye başladık bu ay günde 3 tane serophene kullandım dr ymrtaların 13 12 11 mm dedi salı günü:43:persembe tekrar gel baklm dedi büyümüşlerse iğne yapcaz dedi şimdi dr dan geldim sadece bi tanesi büyümüş 15 mm dr iğne vermiycem büyümemiş dedi:43: ben ne umutla gitmiştim ama 3 aydır aynı hayal kırıklığı ile eve gelyom esimde üzülüyo ama bana belli etmiyo beni üzmemek için esimde ankarada amelyat olcak varikoseli var degerleri sınırda gerçi 3 prof ve kendi drum gerek yok degerler iyi diyo ama esim amelyat olcam diyo mecburen 3 ay ara vercez sonra iğne tedavisine baslıycaz biraz gevezelik ettim ama benim hikayamde böyle:58:

günaydın kızlar..
soğuk bir ankara gününden benden de sıcak bir günaydın :)
çok soğuk bugün hava...

herkese günaydın:3:ben 7 aylık evliyim ama bende yumurtlama sorunu olduğu için 5.ayda tedeviye başladık bu ay günde 3 tane serophene kullandım dr ymrtaların 13 12 11 mm dedi salı günü:43:persembe tekrar gel baklm dedi büyümüşlerse iğne yapcaz dedi şimdi dr dan geldim sadece bi tanesi büyümüş 15 mm dr iğne vermiycem büyümemiş dedi:43: ben ne umutla gitmiştim ama 3 aydır aynı hayal kırıklığı ile eve gelyom esimde üzülüyo ama bana belli etmiyo beni üzmemek için esimde ankarada amelyat olcak varikoseli var degerleri sınırda gerçi 3 prof ve kendi drum gerek yok degerler iyi diyo ama esim amelyat olcam diyo mecburen 3 ay ara vercez sonra iğne tedavisine baslıycaz biraz gevezelik ettim ama benim hikayamde böyle:58:

canını sıkma tatlım.. herşey olacağına varır.. bu işler gerçekten çok sabır istiyor.. eşinede şimdiden geçmiş olsun

günaydın kızlar..
soğuk bir ankara gününden benden de sıcak bir günaydın :)
çok soğuk bugün hava...

katılıyorum :)

ben herzaman ki gibi hala istanbuldayım... yine diyorum hep dicem ankarada olydımda soğuğuyla donaydım... :59::59::59::59::59:

memleket diil mi işte :) insan herşeyine katlanmaya razı.. ankaranın soğuk havası bulgaristanınkine halt etmiş :) çok özlüyorum ama kışını özleyesim gelmiyor.. (-17) (-20) ööh çoh soğuk oluyor ..

eşine de
varikosel ameliyatına gerek yok diolarsa olmasın
ameliyat sonası sperm sıfırlanabiliyor bazı durumlarda

ayrıcaaa
GÜNAYDIN
seviyore cümlenizi
istanbuldayım
hiç üşümedim
trafiğe takılmadım
üşümedim=geç kaldığım için totoma motor taktım koş koş terledim
trafiğe takılmadım= 09:30 da köprüde trafik mırafik kalmıyor :)

Back