Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nur topu gibi taşın nasıl? :) rahat mıymış yerinde.. terbiyesiz.. gitmiş yerleşmiş oraya.. :)
Eraycım sen dinlen... bu mide bulantısı grip başlangıcı olabilir.. güzel bi çay iç te yat
canım sıkıldııııı:44noldun canom.......
kız hastalıgım kesilmişti ama gene başladııayyy ne güzel bendemi arasam eşimi hastayım diyesen az önce fik fikten bahsetmiyomuydun yinemi sancılandın allah vermesin
kan testine de gerek kalmadı sanırım.
wc ye gittim biraz önce ve peçeteye pembe iki damla geldi. ama normalde akın akın gelir bu sefer çok gerdim kendimi böyle oldu sanırım.. :97::97::97:
Wc ye gittim biraz önce ve peçeteye pembe iki damla geldi. Ama normalde akın akın gelir bu sefer çok gerdim kendimi böyle oldu sanırım.. :97::97::97:
cnm idrar testi vermiş sonuç negatifmiş.
Akşamda kan testi vericem diyodu.
sıkma kendini bu kadar cnm...rahat ol.hem sen daha yenide evlisin..olur daha bekle bakalım biraz.yaşın kaçtı cnm senin?
wc ye gittim biraz önce ve peçeteye pembe iki damla geldi. ama normalde akın akın gelir bu sefer çok gerdim kendimi böyle oldu sanırım.. :97::97::97:
biz sana dedik test için erken diye.. bir daha ki aya aklında olsun.. acele etme.. :) hem zaten günün de bugündü.. no stres ... eve gidince ayaklarını sıcak suya tut.. gevşersin biraz.. relaks kuzum relaks
çok mutsuzum canom yaaaa... çok gergin ve sinirliyim çok yakın arkadaşımın neredeyse kalbini kırıyordum bu çocuk fikri bana iyi gelmedi....
23 cnm..........
bundan sonra çocuk düşüncesini aklıma sokmıcam olursa olur banane...![]()
doktorlar bile diyorrr stres yok umursama çalışmalarını yap ama bebek fikrinden uzaklaş canım başla şeylerle ugraş belki aklına çok taktıgın için olmuyooo üzülmeeee lütfennn
ayrıca yaşında çoook gençççç olur olmaz diye düşünmeeeeeeee
şeboooooooooo uzulmee canımm dıcem ama uzulcen yıne sınır bozucu bısı bılıorum kacıncı denemedn yasın gencmıs kac yasındaasınn
23 cnm deneme olarakda ilkdi bilinçli olarak ama öncesindede kaçamaklar oluyordu 7 aylık evliyiz.
23 cnm deneme olarakda ilkdi bilinçli olarak ama öncesindede kaçamaklar oluyordu 7 aylık evliyiz.
çok aceleci davranıyosun cnm benim..
Daha çok yenisiniz..kafandan at bu fikri bak nasıl çabuk hamile kalacaksın..
Ama bizde öle değil biz belli bir süre korunduğumuz için yumurtalar küsebiliyomuş ve biraz bekleyebiliyormuşuz..yaşında genç daha senin.
Biraz sakinleş yıpratma kendini.
hakket öle bişi var mııı yumurtalar kusuo muuu ya ben öle cok da korunmadım hee 7 ay fılan işte cok muuuDoktor takıbıne erken mı basladım acaba strese sokuo ınsanın daha cok bu tur seylerr